Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a páromat, mégis kalandokra vágyom még. Mi a teendő?
Szerelmes vagyok a barátomba, 2 éve vagyunk együtt, ő is nagyon szeret engem, és gyakran járunk el ide-oda, nem unatkozom vele. Mégis van pár srác, akik flörtölnek velem, és én ezt élvezem. Ezek a srácok olyan srácok, akik már a barátom előtt tetszettek, de nem volt alkalmunk összejönni. olyan csávó nincs, aki a barátom óta tetszett meg, de a régi vágyaim néha felelevenednek, főleg, hogy gyakran találkozunk (ez elkerülhetetlen,a baráti társaság és a közös lakhely miatt). Ismerik a barátomat, mégis flörtölnek velem, és mikor rám néznek, látom a szemükben, hogy tetszem nekik. Amúgy nem vagyok könnyűvérű csaj, a barátom előtt csak 2 pasim volt, és semelyikükkel sem volt komoly, csak pár hónapig jártunk.
A kérdés, hogy miért van, hogy bár imádom a barátomat, és vele érzem magamat a legjobban, mégis vágyom más fiúk társaságára? Mit tegyek? Nem akarok szakítani, nem is tudnék, mert szeretem, de rossz érzés, hogy mások után vágyódom, mikor itt van nekem Ő. :(
19/L
Volt egy ilyen barátnöm, nagyon sz@r volt, nem egy barátságom ment tönkre miatta.
Sajnálom a barátodat:(
Ezen az oldalon mindenki milyen szent -.-'...
Hát...mikor 2 éve voltunk már együtt barátommal akkor nekemis előjöttek ezek az érzések, de nem akartam szakitani nem is tudtam volna,,pont mint te. Aztán mikor már 4 éve voltunk együtt akkor nagyon felerősödtek és szabad akartam lenni. Nagyon fáj de szakítottunk. Tudom hogy igy a helyes.
Ja és nem csaltam meg soha a barátomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!