Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Anyummal ma a pasikról beszélgettünk. Azt mondta hogy ő azt szeretné hogyha legalább 10 évvel idősebb lenne a barátom. Nekem ez egy kicsit fura volt hiszen a legtöbb szülő pont ezt ellenzi engem meg pont erre bátorít. Még nem volt barátom és az az igazság hogy szívesebben járnék egy idősebb pasival mint egy velem egyidőssel.

Szerintetek miért mondta ezt nekem? Baj vagy normális?

18/L

2012. júl. 25. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
inkabb fura:/
2012. júl. 25. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
miért nem kérdezted meg tőle,hogy miért szeretné azt?
2012. júl. 25. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem normális.

> Szerintetek miért mondta ezt nekem?

Nem tudom, kérdezd meg tőle.

2012. júl. 25. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia:) Én anyum szerint is idősebb sráccal kéne összejönnöm, mert ők tapasztaltabbak, komolyabbak és talán nem csak egy kalandnak számítanék nekik a sok közül. Úgyhogy szerintem normális, valószínűleg ő is csak azt szeretné, hogy egy komolyabb fiúval legyél, mert a 18-19 éves srácok általában még nem elég érettek. (Persze tisztelet a kivételnek.) Bár az a legalább 10 év már lehet, hogy kicsit sok. Én úgy lennék vele, hogy olyan 5 év, MAX 10. De szerintem beszéld meg anyukáddal, hogy pontosan hogy gondolta ezt, miért mondta, stb.... :)

16/L

2012. júl. 25. 22:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora jó neked :O Nekem ilyet nem mondanának sajnos :

Nézd. Mindennek van előnye, hátránya: egy veled egyidős pasival talán több a beszédtéma, hisz egy korban éltek. Egy 10 évvel idősebb máshogy gondolkodik, viszont van pénze, és el tud tartani. (persze nem ez a fő indok) Na most. Van olyan, hogy egy 28 éves pasi érzelmi szintje egy 10 évesén van és van olyan, hogy egy 18 évesnek 25 éves szinten :)) Nincs korhoz kötve feltétlenül. Ha találkozol egy veled egykorúval, ne lökd el magadtól a megismerés esélyét csak azért mert veled egykorú. És a másik, hogy valószínű, azért mondta ezt anyukád, mert a 28 éves pasik már komoly kapcsolatra vágynak, már kiélték magukat, nem valószínű, hogy kihasználnának téged. :) Ő a legjobbat akarja neked, hisz ő ismer. Ne kételkedj anyukádban soha :)

2012. júl. 25. 22:38
 6/10 Hanariko ***** válasza:
Huh, hát ez elég durva, nem tudom neked mi a jó, de én még az 5 évvel idősebbet is kapásból elküldöm, nemhogy a 10-est... tényleg kérdezd meg anyudat, de szerintem ez nem normális.
2012. júl. 27. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért mondta ezt, mert szeretné, ha komoly barátod lenne, nem pedig egy fiatal srác, aki 1-2 év múlva dob, mert "még ki kell élnie magát".

Sajnos én ezt első kézből tapasztaltam. Első barátom velem egy idős volt, 17 éves voltam, mikor összejöttünk, aztán azért lett vége, mert rájött, hogy ő még nem volt más lánnyal és nem élte ki magát...

Aztán volt egy 12 évvel idősebb párom is, de őszintén szólva kettőnk közül én voltam az, aki felnőtt fejjel gondolkodott, ő viszont minden áron gyereket akart már, én meg nem, mert nem voltak meg hozzá a megfelelő körülmények, úgyhogy csinált másnak... :D

Egyébként szerintem nem a kor számít, hanem az ember. 25N

2012. júl. 27. 23:20
 8/10 Hanariko ***** válasza:
Hát lehet hogy egy 25 éven felüli már komolyabb, de nem feltétlen. Különben is 17-18 évesen nem egy életre kell párt választani, ha dob azért hogy kiélje magát, akkor nem szeretett (már) igazán.
2012. júl. 28. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Oké, akkor majd talizunk!

28/F

Budapesten laksz?

2012. okt. 29. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ezzel semmi baj, anyud csak jót akar neked, de azért ha csak 9 évvel lesz nálad idősebb az a pasi aki meg tettszik nem kell feltétlenül el hajtani
2012. okt. 29. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!