Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt barátom még. Miért?
17 éves lány vagyok. Mások szerint(ismerősök, barátok, rokonok) nagyon szép vagyok. Törődök magammal, vigyázok az alakomra, mindig rendben van mindenem. Mindenki csak csodálkozik, hogy hogy lehet az, hogy nem volt még barátom soha. Erre én mindig csak azt a választ adom, hogy 'Nem tudom..'. Mert tényleg nem. Lehet azért mert félénk vagyok, és nagyobb önbizalmam kéne, hogy legyen? Mert az jelenleg(többek közt e miatt is) szinte 0. Látom a nálam kevésbé szép lányokat a barátjukkal(ez nem sértés, csak észrevétel), és arra gondolok, hogy ha nekik sikerült, nekem miért nem? Hiába vagyok majdnem minden nap a városban, sétálgatok, leülök. Mindig egyedül vagyok. Mégse jön hozzám oda senki, pedig ahogy láttam meg hallottam, jó párszor oda mennek a fiúk a magányosan üldögélő lányokhoz.
Ennyire látszana, hogy nem vagyok megelégedve magammal? Vagy mi lehet a gond?

Igaza van az elsőnek. Így, ez alapján nehéz megismerni. A szépség amúgy se minden. Aszerint, amit leírtál teljesen normálisnak tűnsz, bár tényleg, 8 sor alapján gyakorlatilag lehetetlen megismerni, és rájönni, hogy mi lehet a gond. Ha gondolod, írj privátot- hátsó szándék nélkül mondom :)
17/f

Igazából még soha nem vettem észre, hogy valaki próbálkozott volna, szóval elutasítani meg főleg nem tudnám.
Igaz, nem vagyok az a tipikus divatkövető, hosszú barna vasalt hajú lány. Nem sminkelem magam csak néha és minimálisan. Szóval ezért is lehet, hogy az a helyzet áll fent, amiről írtam.

én is kitörölhetem azzal hogyha nem rossz a fejem alakja vagy magas vagyok ha nem vagyok olyan személyiség amit a csajok akarnak (általában)
animézel?
f18

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!