Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szándékosan zavarba ejtően bámul. Most akkor ez mit jelent?
Figyelt kérdés
És ráadásul élvezi, mert csak néz néz, ameddig el nem szégyellem magam aztán meg vigyorog egy sort. Felőlem csinálja, nem az h zavar, csak nem értem. Volt már ilyen mással is és nem értem hogy ez mire jó.2012. júl. 25. 14:25
1/11 VV Viki válasza:
mert tetszel neki.....de kérdezz rá...a barátnőm kapcsolata így indult rákérdezett a fiú azt mondta h téged milyen szép avgy :)
2/11 anonim válasza:
ne haragudj, hogy ezt írom. de általában az ilyenek csak szórakoznak....
3/11 anonim válasza:
a barátod, akivel jársz? Hát biztos d.gni akar, bocs, hogy ezt írom, de szerintem így van
4/11 anonim válasza:
szerintem ez a barát csak 1-2 találkozás volt...
5/11 anonim válasza:
Én akit bámulok, az tetszik, szeretem, vonz, soha nem szórakozásból bámulok
7/11 A kérdező kommentje:
Na most ott vagyok ahol a part szakad... és is arra gondoltam h nem vesz komolyan.
2012. júl. 25. 15:10
8/11 A kérdező kommentje:
És elég friss még ez a kapcsolat.
2012. júl. 25. 15:12
9/11 A kérdező kommentje:
Bár annak ellenére h nem jósolok neki túl hosszú jövőt, nagyon sokat foglalkozik velem. (Egyenlőre...)
2012. júl. 25. 15:16
10/11 anonim válasza:
Igen. Addig amíg el nem éri azt amit akar. Ha meg nem jön össze neki akkor is ugyanaz lesz a vége. Sajnos ez tapasztalat. Én is azt hittem mindig mikor úgy bámultak, hogy úristen ennek tényleg nagyon bejöhetek... Aztán... Ha komolyan venne akkor talán még szégyenlősködne is 1 kicsit vagy zavarba jönne mikor veled van. Ne haragudj, hogy ezt írom de tapasztalatból írom. Persze lehetnek kivételek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!