Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig bírnátok ezt a párkapcsolatot? Egy féltékeny, hisztis férfival?
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Nem siettük el a dolgot, 1 éves ismerkedés után jöttünk össze. Már akkor tudtam, hogy nehéz dolgom lesz, rendkívül különös természete van. Ez megnyilvánul abban pl. hogy két másodperc alatt bármin (!) fel tudja kapni a vizet, ha ő hibázik akkor inkább "hagyjuk az egészet".
Azt hittem ez idővel változni fog, hiszen tudja, 100%-ig megbízhat bennem, nem az a típus vagyok, aki megcsalná. A féltékenykedést még lenyelem (pl. egy pánt nélküli topot már nehezményez, mert mindenki lát...(mégis mit?), de azt már kevésbé, hogy azon képes összeveszni velem, hogy nem 3kor, hanem fél 4kor hívom, hogy az asztmás rohamom után arra vártam hogy pihenhessek, nem arra, hogy szexeljünk, hogy minden pitiáner dologból hatalmasat csinál.
Már leültem vele beszélni, és mondta, el fog veszíteni, de nem azért, mert nem szeretem, hanem ezek miatt. Úgy látszik, nem hatott, mert tovább csinálja, a veszekedéseket pedig úgy alakítja, hogy ő legyen az "ártatlan". Sok mindent eltűrtem neki ilyen kevés idő alatt (még egy pofont is kaptam). Van esély, hogy változni fog, vagy még most hagyjam? Betegesen fél attól, hogy elveszít, ezért csinálja ezeket.
köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!