Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook szétszedjen egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Volt már ilyen? Mennyire toleráljátok, hogy beköltözött a mindennapokba? Hogy együtt vagy valakivel, de figyel a többiekre is általa? Hogy vele van, de irogasson ki melletted? Lehet ezt meg a többi dolgot, amit most nem írnék le, de lehet tudni mire gondolok tolerálni?
2012. júl. 24. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Hát, a fogalmazásnak nekifuthatnál még egyszer, mert totál érthetetlen.

De nem, nem a fészbukk szedi szét a kapcsolatokat, hanem az emberi természet.

2012. júl. 24. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy a facebook remek eszköz a kapcsolatok tönkretevéséhez. Azonban ezt az eszközt is emberek használják. Ha valaki fontosabbnak tartja azt a sz.rt a párkapcsolatánál, akkor az bármi mást is fontosabbnak tartana. A piát, a haverokat, a kert végében barkácsolást a meghitt beszélgetések helyett...

A facebook tökéletesen a feje tetejére állítja az emberi kapcsolatokat és rontja a minőségüket, portékaként állítva be a személyt magát, arra sarkallja a népet, hogy adjuk el magunkat. Aki ezt felismeri, és képes/hajlandó kordában tartani ezt a jellemtorzító hatását, annak nem okoz galibát a kapcsolatába (persze ehhez az kell, hogy a pár mindkét tagja így gondolkodjon róla.).

Mindez nem a facebookon múlik, hanem az embereken, akik használják - vagy nem használják.

2012. júl. 24. 20:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Engem idegesít, hogy a párommal vagyok, de irogat ki mindig valami ostobaságot. Olyan, mintha nem csak rám koncentrálna. Mondtam, neki, hogy zavar, de azt mondta, hogy akkor letöröl és nem látom, mert hogy mindig a facebookkal van a gond.
2012. júl. 24. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem vagytok egyformák e téren. Szerencsére mi a párommal egyformán feltűnési viszketegségnek tartjuk az ilyesmit, attól meg herótom lenne, hogy a nyaralás/randi/családi program közben(!) elővegye a fényképezőt, megossza, hogy most itt és itt vagyunk, ezt csináljuk, jajj, de tökéletes pár vagyunk. Mi egyszerűebbek vagyunk ennél - majd akkor mondunk bármit is, ha valaki kérdez rólunk. Érdeklődés hiányában nem fogjuk magunkat sztárolni, másokra tukmálni az életünk legjelentéktelenebb részleteit is. Az emberek többsége ugyanis sz.rik bele, hogy ki mit csinál - hacsak nem valami szaftos balházós dologról van szó, akkor aztán csorog a rosszakarók nyála, egyszóval feleslegesnek tartjuk az ilyesmit. Legalja, buta dolog.

Szerintem az, ahogyan az ember a facebookot használja, sokmindent elárulhat a természetéről.

2012. júl. 24. 21:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled 83%-os... Teljesen mindenben, akár én is írhattam volna, és ezért zavar... Lehet régimódi vagyok, de nekem van olyan értékes egy találkozó, kapcsolat, hogy teljesen átéljem, 100%-ban ott legyek mint testben, mint agyban.:( De hát... Gondolom érvényes az a mondás most ránk, hogy megszoksz, vagy megszöksz.
2012. júl. 24. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem egy jó kapcsolatról van szó, én a "megszöksz" opciót javasolnám. Egy jól működő kapcsolatban létezik kompromisszumkészség, a problémákat meg lehet beszélni, nem a facebookra kenni (amit ős is tesz) és legfőképp: amikor velünk van az, akit állítólag szeretünk, akkor rá figyelünk, nem magunkat sztároljuk a facebookon.
2012. júl. 24. 21:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó kapcsolatról van szó egyébként, csak tudom, hogy ezzel már az agyára megyek, szóval gondolkodtam... Befogom fejezni, csak itt kikértem az emberek véleményét. Fontosabb ő, mint hogy tönkretegyem a kapcsolatom.
2012. júl. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!