Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok nagyon. Mit tegyek?
barátommal 4napja összevesztünk, most beszélünk ismét.
meséli, hogy jár angol nyelvtanárhoz, egy csajszi és 2évvel fiatalabb nála.
Alapból nagyon féltékeny típus vagyok, nem mondom neki, de nagyon féltékeny vagyok, h esetleg összejönnek vagy bejön neki a kiscsaj...vagy összeszürik a levet.
kérdezgettem, mesélte h régóta még áltiból ismeri a csajt, mert az apja a tanára volt, de alig beszélt a lánnyal.
meg jófej, meg kedves. de ennyi volt amit mesélt... nem áradozik róla.
de félek
Igazad van, csak hát...nemtudom...
most énis beszéltem neki 1-2 haverról akik irnak nekem, hallottam h egyből féltékeny.
azon féltékenykedsz, hogy a barátod angoltanárhoz jár, és csak annyit mondott róla hogy kedves meg jófej?
irigyillek. az én barátomnak a legjobb barátja egy lány, történetesen az exe is egyben. átjárnak egymáshoz, kettesben találkoznak, bulizni mennek nélkülem. örülj, amíg a barátod csak jófejnek nevez egy lányt. sokkal nehezebb is lehetne, nekem elhiheted.
egyébként meg ha a barátod még sosem csalt meg, akkor kijár neki az alapvető bizalom, mert egy kapcsolat erre épül.
ja és a féltékenységről: vagy túl korai, vagy túl késő. sosem tudsz pont jó időben lenni vele, úgyhogy felesleges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!