Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a mesékben vannak ilyen lányok?
http://www.youtube.com/watch?v=HNefNLOHVYk
Csak a mesékben vannak ilyen lányok,akik igy néznek ki,s képesek bármikor,bármiért kitartani amelett akit nagyon szeretnek..Vagy talán van valahol a Földön...
És csak a mesékben vannak a hős ifjak, akik egy életre gondolják, hogy szeretnek és kitartanak melletted...
Amúgy biztosan van még ilyen csaj (én is ilyen vagyok, bár már azért mérlegelem, hogy mit adok, mert sok volt a negatív tapasztalat9 Kinézetre mondjuk nem sok közöm van a mesebéli lányhoz, talán arcra, mert nekem is nagy szemem van és pici de vastag szám.
Amúgy drukkolok, hogy megtaláld azt a csajt akit keresel!
Léteznek a való életben is, csak ezek szerint Te nem jó helyen keresed őket.
Mikor hozzámentem a férjemhez, akkor megfogadtam, hogy jóban-rosszban, gazdagságban-szegénységben és egészségben-betegségben kitartok mellette. Azóta 1 kivételével minden megvalósult, az pedig a gazdagság. :-)
lehet hogy épp a közeledben van ilyen lány vagy valahol a környéken csak te még nem láttad
egyszer biztosan megtalálod csak legyél türelmes a jó dolgokra mindig várni kell és sajnos néha nem is keveset
ne add fel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!