Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom, a barátai és én normális ez a sorrend?
Nem tudom eldönteni én vagyok túl beforduló személyiség, ha arról van szó kevés igaz barátot tudnék megnevezni, vagy a párom viselkedése ad okot a változtatásra?
Heti legalább egyszer a barátaival tölt egy estét, de inkább kettőt, eljárnak sportolni, kirándulni, iszogatni, játszani. Én ha kérem nagy nehézségek árán, vagy viták után visz csak el. Velük tölt egy hetet minden évben. Ha szeretnék lemehetek, ha nem ő akkor is elmegy. Kikéri magának, hogy ő ide, vagy oda megy. Jöhetek ha akarok. Havonta két hétvégét nincsen otthon, mert szüleinél tölti 200 km-rel arrébb a napjait. ő 28 én 24.
Normális dolog ez a részéről?
Kérlek segítsetek, egy kívülálló mindig jobban látja a dolgokat.
Őszintén szólva nem értem a problémádat.
Időt tölt a barátaival, és nem vagy onnan kitiltva. Nélküled sincs elveszve (ez miért baj?). Kéthetente hazamegy hétvégére. Ez mind rendben van. Csak akkor problémás, ha az együtt töltött idő kevés és/vagy tartalom nélküli.
A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy rátok van rakva egy bilincs és nem mehettek öt méternél messzebb egymástól. Szerintem teljesen normális a viselkedése, nem akar lerázni téged, de van saját élete.
Ami már problémásabb, hogy téged "nagy nehézségek árán, vagy viták után visz csak el", ezt furcsállom, ezt beszéld meg vele.
Voltam ilyen helyzetben, bár annak a kapcs. más okból vége lett, de rájöttem, hogy barátok igenis kellenek ! És ezeket a barátságokat ápolni kell , máshogy nem megy, csak ha együtt vagyunk velük ! Szerezz barátnőket, ne ülj te sem otthon, hanem ha ő megy a barátaival, te a barátnőiddel! Ez teljesen egészséges dolog, sőt szerintem ez a normális egy jó kapcsolatban , ahol megbízik egymásban a két fél !
Az a válaszoló aki azt írta, hogy nélküled is elvan, feltalálja magát, igaza van, nem szabad ennyire függni a másiktól !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!