Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatta ezt?
Figyelt kérdés
Interneten egy chates oldalon megismerkedtem egy sráccal.Amikor írtam neki,hogy mennem kell,azt mondta,hogy elkérné a facebookomat de nem akar túl nyomulósnak tűnni,de viszont elveszíteni sem akar,mert ahhoz túlságosan bejövök neki stb.Én oda adtam neki,de azóta nem beszéltünk.
Ma vettem észre,hogy kitörölt az ismerősei közül.
Ezt most nem értem.
Szerintetek miért csinálta?
14/L
2012. júl. 24. 22:01
2/8 anonim válasza:
megnézte a képeidet és nem jöttél be neki. bocs!
3/8 anonim válasza:
talált olyan aki jobban érdekli.
4/8 anonim válasza:
Mert idióta. Biztos nem tetszel neki, vagy csak szimplán hülye.
5/8 anonim válasza:
1. te hülye vagy! ne írjál már ilyet! attól mert egy embernek nem jött be, még nem jelenti, h csúnya!
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet.Erre én is gondoltam,de lájkolta a képeimet is,és azt mondta,hogy nem akar úgy hangzani, mint egy pedofil de nagyon ari vagyok.(itt azért túlzott egy kicsit :D)
2012. júl. 24. 22:04
7/8 anonim válasza:
Azok akik chaten ismerkednek , azokkal mindig van valami !! Csúnyák vagy elmebajosak vagy mind2 !!!!
8/8 anonim válasza:
na ja! mellesleg ne chaten ismerkedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!