Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálhatta a barátnőm? Mi a véleményetek
erről?
Hát szerintem egyszerűen még nem készült fel arra lelkileg hogy a kapcsolatot vállalja nyilvánosan is. Ha szeret előbb utóbb engedni fogja, csak idő kell neki. Ne erőltess semmit. Ő nem az a "durr bele a közepébe" típusú lány ezek szerint. De ez nem baj hidd el ha türelmes vagy sokkal tartósabb és tartalmasabb lehet egy kapcsolat egy félénkebb lánnyal.
2009. szept. 30. 15:34
2/11 A kérdező kommentje:
értem hát én nem eröltetek semmit meg türelmes vagyok és úgy vagyok vele hogy megéri rá várni mert nekem nagyon teccik és szeretem is őt.
hát ha te neked ilyen végtelen türelmed van akkor minden tiszteletem, de nálam a járás alapból az első csókkal kezdődik, és ha egy lány két hét után(!) még a kezemet se hajlandó megfogni, akkor komolyan elgondolkoznék, hogy mit is akarunk mi egymástól.
2009. szept. 30. 15:59
4/11 A kérdező kommentje:
hát türelmem van csak nem tom meddig várjak de na majd lesz vhogy...hát én a magam részéről tudom hogy mit akarok tőle egy szép tartós komoly kapcsolatot de a komoly kapcsolatot ő is eltudja képzelni velem mert mondta de néha egyáltalán nem igazodok el rajta pl lásd a kézmegfogásnál....
Csak a miheztartás végett: ez nem járás. Majd ha mások előtt is vállalni fog, akkor kerülhet szóba a dolog. Nekem már ott sántít a dolog, hogy a kézfogásra kiborul. Az is wtf, hogy jártok de kettesben nem tudtok lenni, mert leráz?
Ennek semmi köze a járáshoz. Én nekiszögezném a kérdést hogy most mi van, legyen szíves eldönteni hogy mit akar.
Meg nem érzed hogy baj van a kronológiai sorrenddel? Nem úgy kéne történnie, hogy randiztok, jól érzitek magatokat egymással, kézfogás, csók és utána megbeszélni, hogy most "jártok" (de utálom ezt a kifejezést...)? Visszafelé semmi jó nem sül ki abból, hogy először "jártok", utána elkezdtek randizni és kiderül, hogy ilyen problémák vannak.
2009. szept. 30. 16:03
Most figyelj már nem azért de ha eddig 1X sem találkoztatok csak ketten ,akkor barátom bizony bizony csak megy a kihasználás meg villogok a barátnőim előtt .... De szerintem ezt csak is te tudhatod az ember az ilyenekből tanul sok sikert.... (Ajánlom legyél belevalóbb)
2009. szept. 30. 16:06
neharagudj, de én ezen csak nevetni tudok
megbeszéltétek hogy jártok, mikor még a kezét se fogtad meg? hát ez szakadás...kicsit olvass utána a szavak jelentésének. ezek szerint a te felfogásodban a világ összes lányával jársz egyszerre?? :)
2009. szept. 30. 16:34
küld el a pitsába hát ez hülye
2009. szept. 30. 16:46
Ez nem járás szerintem se....de te tudod.Ha valakivel jársz abba szerelmes vagy és ö is szeret.és felválal.szeretne mindig veled lenni.nem csak a b.nöi elött.kézfogás,csók nélkül 2 hete vagytok együtt?ez érdekes kapcsolat:)
2009. szept. 30. 17:12
18 éves létedre elég nyuszi vagy a nőkkel szemben...
Amúgy meg nem értem mit kell ennyit rágódni a dolgon. Ez a csaj csak szivat, az ilyet hagyni kell!
2009. szept. 30. 18:44
Kapcsolódó kérdések: