Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt?

Figyelt kérdés

Van 1 csaj,akivel kikezdtem..de kiderült,hogy van pasija...így hagytam,nem akartam beleavatkozni...

1 időben olyan furán viselkedett,szinte "menekült tőlem":D

most meg megint "figyel"...Lehet szakított a pasijával..

Mit akarhat?:O

18F

2009. szept. 12. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szakított vagy tervezi, tud róla hogy érdekled. Mit akarhat? Na vajon...
2009. szept. 12. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:

EGYÁLTALÁN MIÉRT ÉRDEKEL TÉGED AZ A CSAJ??? HA VELED JÁRNA AZT HISZED HOGY AKKOR MÁSSAL NEM KEZDENE KI, MINT AHOGY MOST Ő A JELENLEGIJÉVEL??? amúgy meg ha már ezt csinálja akkor eléggé megbízhatatlan és gondolnod sem kellene rá... annyit sem ér, hogy utána meg jól megszívd... ha kíváncsi vagy mit akarhat, hát kérdezd meg tőle, csakis ő tudja erre a választ, mert nagyon kevés esély van arra, hogy ő válaszoljon most itt neked =D

18/L

2009. szept. 12. 15:55
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..nagyon nem érdekel a csaj...cask egyeseken nem tudok elmenni...:D
2009. szept. 12. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Második válaszoló: Honnan tudod hogy van jelenlegi akivel ezt csinálja?

figyeld:

"kiderült,hogy van pasija" -> "1 időben olyan furán viselkedett,szinte 'menekült tőlem'"

most meg megint "figyel"

Szerintem épp hogy dícséretes dolog, mert úgy tűnik nem csinálta addig amíg volt valakije. Ezért írtam elsőként hogy szerintem szakított vele, vagy legalábbis már eldöntötte hogy fog.

2009. szept. 12. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!