Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győrben miért gáz a Lapos nevű szórakozóhely?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy oda ne menjek, ha normális emberekkel szeretnék ismerkedni, meg ha egy normális srácot szeretnék szerezni magamnak...de indokot igazából sosem mondanak...2012. júl. 24. 19:35
1/10 anonim válasza:
inkább menjél a Mamma Mia-ba :)
2/10 anonim válasza:
Lehet mert nagy drogos hely????
3/10 anonim válasza:
sok a drogos meg hát eléggé érdekes dolgok szoktak ott történni az egy putri.:DD
a Wc-ben múltkor a egyik gyereknek 3 csaj szopta a farkát meg lányokat erőszakolnak meg, szal inkább ne menj oda!
4/10 anonim válasza:
utolso, 3 csaj? Egész jol hangzik. :D Csak kár hogy messze van györ. :D
5/10 anonim válasza:
Én 1-2 alkalommal voltam ott, érdekes emberek jöttek oda "ismerkedni" xd Úgyhogy oda csak haverokkal megyünk, és nem ismerkedünk :D Bár én amúgy se szoktam diszkóban.. Szóval ja. Ha csak táncolni akarsz egyet, akkor elmegy, de ismerkedés terén nem tudom, milyen :D Láttam már ott fura arcokat xD
18L
6/10 anonim válasza:
Jóravaló jányokkal meg férfiúkkal a művházba kő ösmerkedni!
7/10 anonim válasza:
látogatóban voltam győrben és egy SZ*R hely kevés csaj van sok idiota forma,drága, nem tul hangulatos és tipikus unalmas semmi extra placc. Mondjuk én budapesti vagyok lehet azért tünik igy.. de nembiztoss.
8/10 anonim válasza:
Hát nem egy igényes hely szerintem. Én inkább Bridge-be járok (már az is sz*ar) de legtöbbször csak kimegyünk Rábapartra iszogatni... Fura ezt így mondani de nincs belépő és így nem szűrik ki az aljanépet...
9/10 Dogmatix91 válasza:
Lányokat erőszakoltak meg? 3 csajjal volt a srác? :D Ugyanmár... nem tudom miért "gáz" hely, minden szórakozóhelyen ott vannak a taplók. Mamma is egy retek szerintem (sok sznob jár oda). Bridgeben általában egyetemisták vannak (talán nem kell attól tartani, hogy megvernek, megszúrkálnak). Miért ilyen helyen akarsz normális srácot találni? :S
10/10 anonim válasza:
Azért az ilyen helyeken is vannak normális "arcok", még ha ritkábban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!