Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esélyem? Kétségbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem? Kétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés
A történet a következő.Van egy lány akit nagyon szeretek,Ő az életem!Sajnos tényleg nem törődtem vele eleget,ezért kiszeretett belőlem,és most mást szeret,de még szerencsére nem küldött el,mert nemtudja eldönteni,milyikőnket válassza,mert azért valamilyen szinten csak szeret engem is.Csak azt nem értem,ha mást szeret,akkor hogytudott lefeküdni velem a hétvégén,és még ma is azt emlegette,hogy milyen jó volt.Vagy mégsem szereti annyira azt a másik valakit?Mit tegyek,mert nem szeretném semmiképp elveszíteni,és ezt Ő is tudja.Az lenne még a kérdésem,kérésem,hogy mi lenne az szerintetek amivel vissza tudnám hódítani,mi az amitől egy nő elérzékenyűl,vagy totál kész lenne érzelmileg?Köszönöm a válaszokat,remélem vele maradhatok,mert nagyon kész vagyok!
2012. júl. 24. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2012. júl. 24. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:
4.5éve
2012. júl. 24. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Simán le tud veled feküdni úgy is, hogy másnap faképnél hagy, szóval emiatt ne ringasd magad illúziókba. Teperj érte, és ha esetleg veled marad, ne hanyagold el többet. De hogy mitől érzékenyül el így egy nő, azt nem tudom. Valószínűleg minden nő valami mástól, te ismered.:)
2012. júl. 24. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem 3 dolog lehetséges:

1. Lehet csak féltékennyé akart tenni téged, hogy te is vedd észre, hogy elhanyagolod.

2. Ha már felmerült, hogy mást is szerethet, akkor én a helyedben kétszer meggondolnám ezt a teperés dolgot. Mert lehet, hogy te nagyon vele akarsz, lenni, még ő csak időtöltésnek van veled, amíg a másikból meglátja mi sül ki.

3. Nem tudom mennyi idősek vagytok, de az is lehet, hogy beleunt ebbe a kapcsolatba, és valami másra, valami újra vágyik, mert megelégelte, hogy nem törődsz vele, és úgy döntött, ő ezt miért ne tehetné meg. Persze 4,5 év azért már elég sok időnek számít, és úgy van vele, hogy vagy nem akarja hogy vége legyen, mert így kényelmesebb, vagy nem akarja azért, mert nem tudja kimondani.

Persze ez mind csak találgatás, a legegyszerűbb az lenne, ha leülnél vele, őszintén beszélni, és elmondanád neki a félelmeid, az érzéseid, meg hogy belátod, hogy hibáztál, és hasonlók. Utána meg ráérsz eldönteni, hogy mi is az, amivel úgy igazán leveheted a lábáról.

Ja és bocsi a kisregényért... :)

2012. júl. 25. 21:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a válaszokat,bár az 1.verzió lenne,én örülnék a legjobban!
2012. júl. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!