Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne esélyem olyan férfit találni, aki?
Figyelt kérdés
... akivel közösen élhetnénk egy tanyán, állatokat tartanánk, lenne kertünk, és 1-2 saját gyerkőcön kívül örökbe fogadnánk még 1-2 gyereket? Szívesen lennék főállású anya, esetleg egyéni vállalkozóként is tudnék tevékenykedni otthonról. Olyan férfira vágyom, aki szereti a gyerekeket, az egészséges és nyugodt életet, akit nem vonz a zajos város, hanem el tudná velem képzelni az életét egy tanyán, valahol vidéken. Persze, álmodozni szabad... :)2012. júl. 24. 15:50
1/14 anonim válasza:
Most ez lehet, hogy hülyeség.. de az RTL-en most indul pont ez a műsor. Keress rá!
3/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretném a média segítségét, az még sosem sült el jól. :) Egyszerű férfit szeretnék, komoly szándékkal. :)
2012. júl. 24. 15:56
4/14 A kérdező kommentje:
Persze a kérdés ,,elméleti", csak érdekel, szerintetek létezik-e ilyen pasi :D
Viszont tényleg boldog lennék, ha így élhetnék :)
2012. júl. 24. 15:57
5/14 anonim válasza:
Csak egy tipp volt a média :)
De biztos, hogy van ilyen férfi. Remélem megtalálod, magadnak ezt az álompasit! :))
Hajrá!
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mentek a zöld kezek :)
2012. júl. 24. 16:10
7/14 anonim válasza:
ez nagyon édes:D amúgy próbáj meg társkeresőn... igen tudom, közhely... de kitudja:)
8/14 Diavolino44 válasza:
Hat ezt a tanyas dolgot nem ertem. De biztos ez olyan mediaagymosasos dolog lehet. (Nem nezek TV-t||)
Pont ma lattam egy nagyon szep lanyt netes tarskereson, aki pont ugyanezt akarta, eloszor meg csak rohogtem, de ugy latszik van ennek valosagalapja...
9/14 anonim válasza:
Hát, én pasiként el tudnék képzelni ilyet, fiatalon nekem is volt ilyen tervem, egyáltalán nem áll távol tőlem. Csak a munka építészként nagyon a városhoz köt, vidéken nem tudnék ennek élni. Persze meg lehet találni a boldogságot ebben az egyszerű életben is, nagyon szép lehet. Csak ahhoz is rengeteg pénz kell, hogy meg lehessen valósítani.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem média, elvégre nem nézem a kereskedelmi csatornákat, ritkán a Spektrumot, Discovery-t, az álmom nem új keletű. Írok verseket, novellákat, meséket, 3 éve lakom Pesten, és gyűlölök itt élni. :( Panel, zaj, rengeteg ember... nyugalomra vágyom, és persze egy nagy családra. :) A tanya már csak egy kisebb része a dolognak, lehet felőlem hegyi kis házikó is patakparton, vagy tudom is én... :)Nem gazdaságot szeretnék, hanem csupán egy olyan kertet, ami elegendő zöldséggel és gyümölccsel látja el a családot. A mai dobozos tej nagy része is víz, és mindenféle ,,szemét", ha van egy tehenem, és az ő tejét isszák a gyerekeim, valahogy nyugodtabb vagyok. :)
2012. júl. 24. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!