Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom hogy mit érez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy mit érez irántam?

Figyelt kérdés
Van egy lány már három éve ismerjük egymást ő is oda jár edzésre ahova én és facebookon szoktunk beszélgetni van olyan hogy ha egy jó darabig nem beszélgetünk még akkor is el tudunk beszélgetni mint ha csak tegnap hagytuk volna abba és amikor elköszönünk akkor mindig dob egy szív smileyt meg én is. Utána 3-4 nap múlva megint beszegetünk akkor már nem ír szív smileyt. De már de már mondta hogy menjenek majd abba a suliba amibe majd ő megy meg mindig kedvesen szolit meg vagy beszél hozzám edzésen általában igyekszik mellém ülni az a kérdés hogy bejövök neki kedvel vagy szeret és ezt honnan tudjam? Gondoltam rá hogy megkérdezem de mi van ha mégsem érez irántam semmit csak tetszem neki és semmi komoly akkor én ott maradok egy kínos helyzetben.

2012. júl. 24. 18:35
1 2
 11/13 anonim válasza:
Hát tudod én azt javaslom , hogy légy olyan szappanoperás pasi viselkedésű. Néha ha nagy társaságba vagytok és látod h ő sem tud nagyon a beszélgetésbe szólni, akkor fogd meg a karját és húzd magaddal, vagy dícsérd meg a ruháját, légy kedves, csak egy dologra ügyelj sose légy túl nyálas , mert igaz azt hiszik a fiúk , hogy a lányok imádják ha a lábuk nyomát is csókolják, de a nagy többség jobban szereti a szolidabb viselkedést.
2012. aug. 23. 12:06
 12/13 anonim válasza:
Én lány vagyokkkkkkk segíthetek !! Írj privibe ha gondolod. Vagy van skypeod?
2013. aug. 14. 11:05
 13/13 A kérdező kommentje:
Már mindegy már nem érdekes.
2013. aug. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!