Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érez irántam? Hogy tudhato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam? Hogy tudhatom meg?

Figyelt kérdés
Nem igazán szoktam itt kérdezgetni, sosem tettem még fel kérdést, de most tanácstalan vagyok, és ezt nem tudom senkivel megbeszélni. Kérlek segítsen aki tud.Egy 19 éves lány vagyok. Van barátom 2és fél éve és szeretem, de lebuktam egy osztályt ahova a barátom járt,(ő már nem jár oda) és az osztályban van egy fiú aki nagyon tetszik. Nem tudom hova tenni, mert mindig piszkál, mint az oviban.:) Megcsikiz hátulról lefog stb.. Meg mindig azt mondja, hogy buta vagyok és közben mosolyog szóval piszkál. Úgy érzem hogy közeledik felém az egyik pillanatban átkarolja a derekam ha a suliban mellé állok és úgy beszélget másokkal, másik pillanatban meg nem is érdeklem. Adott nekem egy becenevet amit aztán átvettek a többiek is, de leginkább csak ő hív így, nem nagy becenév csak a nevem kicsit másképp. Nem tudom mit tegyek vagy hogy tudhatnám meg, hogy mit érez irántam? Mert nem szoktunk beszélgetni sem, csak piszkálódni. De volt már olyan is h egy kicsit hosszabb időre átkarolt hátulról. Egy kicsit még gyerek és én azt hiszem nem tudja még kifejezni az érzéseit és ezért piszkál nem? Tetszem neki, vagy nem? Nektek, hogy jön le? Mert én nem tudok kiigazodni rajta. Nem szeretnék tőle semmit mert a barátommal jól megvagyunk, csak szeretném megtudni, hogy vajon tetszem-e neki vagy sem. Kérlek segítsetek. ELőre is köszönöm.
2011. jún. 9. 17:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és azt még elfelejtettem, hogy más lánnyal is szokott hülyéskedni, nem csak velem, de sosem láttam még, hogy úgy megölelte volna azt a lány, mint engem. Próbálok jeleket küldeni felé, megmaszíroztam már, de nem látok semmi változást.
2011. jún. 9. 17:17
 2/5 WhiteLabel ***** válasza:
Komolyan 19évesen nem mered meg kérdezni hogy mi a sz*rt akar?
2011. jún. 9. 17:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt is elfelejtettem, azért nem szeretném megkérdezni, mert a barátom volt osztálytársa, és nem szeretném ha ő tudná, hogy én bármit is érzek iránta, vagy gondolok róla plusz nem beszélgetünk soha komolyabban, és mégsem mehetek oda, hogy hé haver bejövök neked?!
2011. jún. 9. 17:21
 4/5 WhiteLabel ***** válasza:

Szerintem simán odamdehetnél.

De mondjuk van amikor suliba én is ezt csinálom, nekem is van barátnőm, nagyon jól megvagyunk, nem akarok semmit mástól, csak jólesik, sőt néha a barátnőmre gondolok ha mást ölelgetek azt ennyi:D

De nem hinném hogy meg e tudja neked mondani így valaki hogy akkor most tetszel e neki:))

19F

2011. jún. 9. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A valóságban az itt azt válaszolók (legalább) 70%-a sem merne odamenni és megkérdezni, hogy - Tetszem, Mit érzel irántam...stb.

De ha mégis, akkor is benne van a pakliban az őszinte Igen/Nem válasz a másik féltől.

(vagy a NEM, de csak azért, mert a másik fél félne bevallani az igazat, vagy mert félne a megaláztatástól ha esetleg csak egy poénként adná elő a kérdező a dolgot)

2011. jún. 9. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!