Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet nála esélyem, egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála esélyem, egyáltalán mit akar?

Figyelt kérdés

kb 3 éve tetszik egy srác, még az elején felvettem msnre, aztán akkor elég sokat dumáltunk, aztán ő elment fősulira, és neten sem volt, így nem tudtunk beszélni:(

aztán egyszer belépett hozzám h menjek el vele moziba, mert "senki nem ér rá" én természetesen(mivel teljesen bele voltam/vagyok esve) elmentem, a mozijegyet én fizettem magamnak, ő is magának, a mozi után nem volt semmi, de megkérdezte h mit akarok, én pedig mivel annyira zavarba voltam, csak annyit tudtam mondani, hogy nekem mindegy, aztán hazamentünk mind2en. ezután megint kb 1 évig nem is beszéltünk.

eztán egyszer megkérdeztem tőle hogy nem lehetne-e köztünk más is.. és azt mondta h nem, mert neki más tetszik, de azóta sem jár azzal a csajjal...

aztán jó múltkor belépett hozzám hogy megkérdezze hogy hogyan sikerült az érettségim, és majd\' 3 órán át beszéltünk, és azt mondta h mehetnék vele koncertre, mert ugyancsak "senki nem ér rá". aztán utána 1héttel megkérdeztem, hogy akkor most tuti h jön arra a koncertre, de azt mondta hogy még nem tudja(mer nincs pénze) és majd szól mindenképp, de azóta sem írt, és a konci jövőhéten lesz, tehát ez már tuti kilőve... de akkor egyáltalán miért csinálta mindezt?

2009. júl. 15. 20:05
 1/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszi hogy valaki is válaszolt(Y)
2009. júl. 15. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak hülyít.Ha éppen nincs senki, akkor jó vagy neki te is.Bocsi, de ez az igazság.

Szerintem felejtsd el és keress vkit, aki meg tud becsülni és nem használja ki, hogy neked tetszik. Biztos vannak még helyes srácok a világon.

15/L

2009. júl. 15. 21:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Jaja, van nagyon sok, csak engem mindig a gyökerek találnak meg :))))
2009. júl. 15. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el valahova mond azt hogy a barátnőd nem tudott elmenni és a tali előtt 1 orával mond le, arra hivatkozva hogy egy srác(aki neked is tetszik) elhívott máshova és nem érsz rá!Szerintem ezt érdemli!!!
2009. júl. 15. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Igy van!Igaza van az előttem irónak vágd át azt a mocskot!!

Elhiv miziba és te veszed magadnak a jegyet meg évente eszébe jutsz az ilyen kapja be!Ne haragudj....

2009. nov. 24. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
milyen egy pofátlan már bocs...azé ugye ezt nem engweded meg magadnak??? ezzel azt hiszi hogy átbir totál verni...ne legyél butuska,legyél okos
2009. nov. 25. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!