Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Többi lent.

Figyelt kérdés
Párommal több mint egy éve vagyok együtt. Távkapcsolatban élünk, de szinte semmi gond nincs ezzel Mert szeretjük egymást. December óta munkanélküli volt, pár nappal ezelőtt kezdett el dolgozni. és mivel hogy munkanélküli volt így minden nap szinte félnapokon keresztül gép előtt voltunk és beszélgettünk. Persze találkoztunk is. Több mint 2 hónapig itt volt nálunk. Előtte meg én náluk. De amikor külön vagyunk akkor vannak olyan napok/pillanatok amikor betör a csend és nem tudunk miről beszélni. Munka után amikor hazaér, kibeszéljük a napi dolgokat 1-2 órában, majd megint csend következik. Van olyan hogy óránként írunk valamit a másiknak. Augusztusban fogunk találkozni megint (augusztus vége felé). Az, hogy néha betör a csend ez normális és mások is vannak így vagy ez csak nekem furcsa? Van valami ötlet hogy gép előtt mit lehet csinálni közösen vagy témák amiket órákon keresztül kilehet beszélni? Ne azt írjátok, hogy játszunk valamin, mert játszottunk évekig közösen egy online játékon amit már meguntunk ... Értelmes válaszokat várok. Köszönöm.

2012. júl. 24. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézzetek meg egy filmet közösen.Tudom hülyén hangzik,de ha egyszerre nézitek,akkor ki tudjátok a másiknak skype-on,msn-en fejteni egy -egy jelenet tetszett vagy sem.Együtt is vagytok,és téma is van :D
2012. júl. 24. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:
nincs a csenddel semmi baj, nem kell folyton beszélni.mondjuk neten ez kicsit gáz, ha kifogytok a témából, akkor talán köszönjetek el.én is voltam ilyen szituba, mi elkezdtunk hülyülni, mindenféle hülyeségről írtunk már, lényegébe a semmiről írtunk órákig.az se jó.
2012. júl. 24. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom. Szerintem ez normális. Velünk is megesik. Mi is távkapcsolatban vagyunk. Mindig akad valamilyen téma. Csak fantázia kell hozzá.
2012. júl. 24. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!