Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kapcsolatunkról? (lent) 14F
hosszú lesz aki elolvassa véleményt kérek erről h mit gondol rólunk.
Na szóval. Kb 4-5 hónapja facebookon összeismerkedtem személyesebben egy lánnyal. Már régebb óta ismertem de nem éreztem felé semmilyen vonzalmat. De ő elvileg szerelmes volt belém régebb óta. Nem sokat találkoztunk kb annyira ismertük egymást h együtt sportolunk egy héten max kétszer találkoztunk és akkor is annyi volt a beszélgetésünk h -szia -szia. Megkérdeztem tőle facen h szerelmes-e belém. Rávágta h igen. És megkérdeztem h járunk? Ő pedig mondta h igen. Ő lett az első szerelmem. Nem volt előtte senkim. Másnap találkoztam is vele. (Am velem egy idős.) Neki is első úgyhogy nem rontottunk egymásnak. Először csak kézfogás néha arcra puszi ölelés ilyen kis dolgok. Nagyon megtetszett az első találkozónál. Beleszerettem. Minden nap találkoztunk. Haverok kicsit hanyagoltam. Már nagyon régi barátaim kisebb korunk óta haverok vagyunk 4-5en.
Voltak ugye nehézségeink mert volt egy lánybarátom aki azt szerette volna h vele legyek. de én a barátnőmet" választottam. A lánybarátom otthagyott. így a barátnőmre maradt a teljes időm. Beszélgettem az apjáékkal is. Az anyja a lány elmondása szerint belém szeretett. Nem is tudott volna jobb fiút elképzelni.ez 3 hét:)
Utána már kezdtem belátni h ez nagyon komolynak néz ki. Megtörtént az első csók kb 3 hét után.
Nem volt semmi beleszólása senkinek.Közben teltek a hónapok. Egyre jobban szerettem. de úgy szexuálisan nem fejlődtünk a legnagyobb dolog volt a csók.
Egyre több mindent megtettem érte. Névnapra szerelem karkötő amit pár óráig rakosgattam, elég messze lakunk egymástól, felvittem neki a telefonját gyalog fél 10 körül suliidőben, edzés után hullafáradtan felszaladtam hozzá bocsánatot kérni este 8-9 fele mert hülyeséget csináltam.
Sokat számított nekem. Közben az apja majdnem haverom lett. Sokat beszéltem vele. Az anyja meg egy tanár úgyhogy volt olyan délutánom h nem is a lánnyal voltam hanem az apjával meg az anyjával beszélgettem.
elkezdődött a nyár. Több időnk lett egymásra. A haverokat se hanyagoltam. De vele voltam az időm nagy részében.
Továbbléptünk szexualitás téren is úgy a negyedik hónap táján. Maszturbálás kézzel oda vissza.(még most se járunk többnél sztem ez elég is nekünk) :) bízunk egymásban, mindig figyelek rá, őt nézem mindig. és tisztába vagyok minden szabállyal. egyelőre 1 ujjal próbáltuk neki, mostanába ment már 2 ujjal is.
utána bejött egy olyan időszak ahol kiesett 1-2 hét utazások miatt.
Kitartottam mellette mert nagyon szeretem. Nem néztem meg más lányokat nem csajoztam sehol. Ivászat is csak kis mértékben haverokkal.
Aztán ez véget ért végre találkoztunk megpróbáljuk bepótolni az elvesztett időt.
Ide értünk:). a Jövőt csak vele tudom elképzelni nekem nem létezik más csak ő.Majdnem minden nap találkozunk most is. Viszont lesz megint 1 hét távollét mert most ő megy nyaralni. Utána pedig feküdnöm kellesz elég sok ideig mert műtenek. Azt is meg fogjuk oldani ő fog hozzám járni. Kívülállók nem tudtak beleszólni. Nagyon vigyázok rá. Nem történt semmi olyan eset ami miatt megromlott volna a kapcsolatunk. Kicsit értelmesebbek vagyunk a 8. -os átlagnál úgy gondolom:).(igen most fogunk 8. -ba menni:))
Imádom egyszerűen. Nem tudok mit tenni beleszerettem úgy, h már soha többet nem akarok más lánnyal lenni. Ő pedig elmondása szerint neki nem létezik más fiú. Azt mondta h ha már nem fogom szeretni akkor is nyomulni és idegesíteni fog, mert neki soha többet nem lesz más szerelme, a világon én vagyok neki az igazi.
ÉN is így gondolom sztem nekem is ő az igazi.
ha valaki lejutott idáig köszönöm. és egy (normális!) válasszal dobjon meg nem fogom lepontozni:DD
Biztos jo kapcsolat lehet , ha telleg minden igy van ahogy leirtad. Hiddel lesz mas lanyis meg az eletedbe:). Ennekem az elsö baratnömre hittem , hogy ö az igazi , de megsem. Bar kivanom hogy neked ne igy legyen. Egy normalis lannyal enis megismerkednek:O :DD
15F
Figyelj pajtás! A szerelem jó dolog, szép rózsaszínben lehet tőle mindent látni. Megeshet az is amit te elképzelsz, hogy életetek végéig öröm-boldogság. Meg az is hogy nem. Aranyosak vagytok, meg biztos kedves kis kapcsolat, ha tényleg szereted, akkor megéri energiát áldozni a kapcsolatra DE azért ennyi idősen figyeljetek arra, hogy mellette jusson majd idő a szülőkre/testvérekre meg a tanulásra is.
És ha esetleg egyszer véget érne, akkor sincs világvége.
Ha normális lányt akartok, akkor menjetek a meseországba. Ott még vannak angyalkák és tündérkék.
A való világban örüljetek, ha dughattok szép lányokkal.
A válaszíró 47%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/8 Időpont ma 01:14
az a kérdés h mit gondolsz a kapcsolatunkról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!