Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy fizet valaki azért, mert együtt vagyok vele? Elmondjam egyáltalán?

Figyelt kérdés

Régebben elég jól éltünk(nagy ház,több autó,többször mentünk nyaralni egy évben,hétvégente éttermekbe jártunk és ha akartam valamit,azt megkaptam),de apa elveszítette a munkáját.Szinte mindenünket eladtuk és elveszítettem az életemet.

17 éves koromban megismerkedtem egy olyan férfivel,akivel nagyon jól megértettük egymást.Szerettem vele lenni,és mellette olyan volt az életem,mint régen.Elvitt ebédelni,sütizni,ajándékokat kaptam tőle.Utána egyre többet találkoztunk és összejöttünk.

Ő mondta,hogy nem tudja elhagyni a családját,de nem érdekelt.Vele akartam lenni...

Együtt vagyok vele még,de most van egy srác,akivel kezd komolyodni a dolog.Eddig csak akkor találkoztunk,amikor a

közös barátainkkal voltunk és 8 évig osztálytársam volt az általánosban.De már párszor találkoztunk kettesben és jól érzem magam vele.

Ő is mondta,hogy nagyon kedvel.De nem tudom,hogy mondjam el neki,hogy mindenem,amim van(lakás,márkás ruhák,autó,ékszerek,stb),azokat azért kapom,mert együtt vagyok valakivel,akinek családja van.

Tudja,hogy nem dolgozom és már megkérdezte,hogy miből élek ilyen színvonalon és csak azt mondtam,hogy maradt spórolt pénzem.De nem hazudhatok neki örökké.

Mit tegyek?

2012. júl. 24. 13:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, miért vagy te a mostani, a pénzes barátoddal? Ha amúgy is vele lennél, pénz nélkül is, és ő támogat, mert megteheti, azzal nincs a világon semmi baj. Én is szoktam támogatni a barátnőmet, ha van, mondjuk nem lakással, mert arra nem telik, de ha telne, akkor akár lakással is támogatnám. Ez teljesen rendjén lévő dolog.

Ha viszont kifejezetten a pénz miatt vagy a gazdag csávóval, akkor gyakorlatilag prosti vagy, ezen nincs mit szépíteni. Akkor vállalnod kell az ezzel járó következményeket: vagy megmondod az új pasidnak, hogy prosti vagy, vagy pedig hazugságban fogsz élni. Csak ez a két lehetőség van, így jártál, te döntöttél így. Ahogy a mondás tartja, nem lehet egyszerre b*szni is meg szűznek maradni.

2012. júl. 24. 13:46
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd rendbe az életed! Szakíts a családos emberrel és keress normális munkát. Nem lesz könnyű, mert sok mindenből jóval lejjebb kell adnod, de legalább tisztább lesz a lelkiismereted. Ha úgy érzed akkor, mondd el annak a fiúnak ezt a dolgot, de készülj fel, mert lehet, hogy a barátod se akar majd lenni többé.
2012. júl. 24. 13:51
 23/26 anonim ***** válasza:
Na, én is egyik napról a másikra éltem otthon, de nem lettem egy büdös kis ku*rva!!!
2012. júl. 24. 13:57
 24/26 anonim ***** válasza:

meg tanulsz, de gyakorlatilag prostinak nem vagy fiatal...ertem.:)

ha tenyleg kedveled az "uj" sracot, akkor feladod az ilyen eletet, munkat keresel, es nem a csalados ferfi gyerekei es felesege elol veszed el a penzt, azt az embert es az apat.:)

es boldog leszel egy normalis szinvonalon.:)

edesanyamat perelik, es adosokbortone veszely van, apamra nem szamithatok.:) sok pasi ajalta h amit csak tud biztosit nekem.:) es.? mit ert volna.:) szeretem a baratom. mindig mellettemvolt akkoris amikor nekemis gucci'ra tellett, es mostis...:)

szerinted mi a fontosabb.?:)

2012. júl. 24. 14:02
 25/26 anonim válasza:
Nem kis feladat lejebb adni, de szerintem boldogabb lennél. Ha ebben az állapotban maradsz könnyen kisiklik az életed...
2012. júl. 26. 07:41
 26/26 anonim válasza:

Sajnos nem tudok kiindulni csak magamból. Az én illetve a családom körülményei is megváltoztak 7 éve, amikor az apám meghalt. Előtte úgy éltünk mint egy átlagos család, akik ugyan nem mentek nyaralni sehová, de mégis minden rendben volt a ház körül, volt mit enni, volt ruha (igaz, hogy nem márkás) és tudtunk félre tenni. Ebben az időszakban voltam kisgyerek, majd gimnazista és még ebben az idillben kezdtem a főiskolát. 8-os korom óta folyamatosan dolgoztam, először újságot hordtam, majd takarítottam, pénztáros voltam. Ezt azért, hogy érezzem, hogy haladjak előre, hogy tevőlegesen is fejlődjek, támogassam a családot és a 3 kisebb testvéremet. A főiskolai évek voltak a legnehezebbek miután apám meghalt és anyámat kirúgták (azóta sem talált munkát). 8-12órákat dolgoztam éjszaka, délelőtt-délután óráim voltak. Megkaptam az ösztöndíjat. Így igaz, hogy még jobban oda kellett figyelni arra, hogy mit mikor és hova vegyünk. De túléltem. Veszett mód nehéz volt, de nem jutott eszembe, hogy a könnyebb utat válasszam. Jelenleg egy minimálbéres közalkalmazotti állásom van és egy kis mellékessel, a család anyagi felállása nem változott, mégis mindenünk meg van illetve úgy néz ki, tovább tanulhatok ami újabb lépést jelent majd.

Nem azért írtam ezt a kis esszét, hogy megmutassam, hogy én aztán milyen kemény nő vagyok, hanem azért, hogy lásd így is lehet.

A Te esetedben itt nem azzal van a probléma, hogy melyik férfit válasszam, hanem azzal, hogy rá kell döbbenned, hogy ez a helyzet tarthatatlan hosszú távon. Előbb-utóbb Te is szeretnél majd megállapodni a családos férfi nem lesz az igazi társad, max. lesz tőle egy gyereked azért, hogy ameddig lehet maga mellett tarthasson, mint egy költséges házi állatot. Fenn áll az eshetőség, hogy ő is becsődöl, akkor a luxus életnek huss egy szempillantás alatt, mert Te lennél a lenyírbálható plusz költség. Számos más eset is fennállhat, ami miatt kieshetsz a pixisből és keményen arcra zuhansz. Ezeket nézve, a számodra fontos anyagiak miatt is érdemes elkezdenek munkát keresni. Olyat ami a leendő szakmádba vág, akár éhbérért is mert később a tapasztalat is számítani fog. A márkás cuccokat felejtsd el, keress jó minőségű utánzatokat, vegyél egy bérletet próbáld ki a tömegközlekedést farmer-póló kombóban márkajelzés nélkül. :) Amíg ez a próbaidőszak tart 1-2 hónap addig beszélj az "új" sráccal. Aki több mint valószínű azért érdekel, mert legbelül tudod, hogy igazi érzelmek és kötődés nélkül nem működhetnek a dolgok. Ismerd meg, néha érintsd ezt az eltartott témát, abból szűrd le a reakciót, de sokáig ne halaszd, mert ha van esze (és biztos van) akkor hamar rá fog jönni, hogy bizony légy van a levesben és a szíve hölgyét egy vén fószer pakolja...De ha az érzései nem komolyak, akkor is kezdj el menekülési utat kiépíteni ebből az eltartott kapcsolatból :) Bocsánat, hogy hosszúra nyúlt. Majd számolj be arról, hogy mi történt:)

2013. ápr. 9. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!