Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy fizet valaki azért, mert együtt vagyok vele? Elmondjam egyáltalán?

Figyelt kérdés

Régebben elég jól éltünk(nagy ház,több autó,többször mentünk nyaralni egy évben,hétvégente éttermekbe jártunk és ha akartam valamit,azt megkaptam),de apa elveszítette a munkáját.Szinte mindenünket eladtuk és elveszítettem az életemet.

17 éves koromban megismerkedtem egy olyan férfivel,akivel nagyon jól megértettük egymást.Szerettem vele lenni,és mellette olyan volt az életem,mint régen.Elvitt ebédelni,sütizni,ajándékokat kaptam tőle.Utána egyre többet találkoztunk és összejöttünk.

Ő mondta,hogy nem tudja elhagyni a családját,de nem érdekelt.Vele akartam lenni...

Együtt vagyok vele még,de most van egy srác,akivel kezd komolyodni a dolog.Eddig csak akkor találkoztunk,amikor a

közös barátainkkal voltunk és 8 évig osztálytársam volt az általánosban.De már párszor találkoztunk kettesben és jól érzem magam vele.

Ő is mondta,hogy nagyon kedvel.De nem tudom,hogy mondjam el neki,hogy mindenem,amim van(lakás,márkás ruhák,autó,ékszerek,stb),azokat azért kapom,mert együtt vagyok valakivel,akinek családja van.

Tudja,hogy nem dolgozom és már megkérdezte,hogy miből élek ilyen színvonalon és csak azt mondtam,hogy maradt spórolt pénzem.De nem hazudhatok neki örökké.

Mit tegyek?

2012. júl. 24. 13:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%
Szóval van egy fiú aki tetszik és nem mered neki elmondani hogy azért élsz ilyen jól mert kvázi prosti vagy. Hát nehéz helyzet. A legjobb megoldás ha felkötöd magad.
2012. júl. 24. 13:29
 12/26 anonim ***** válasza:
10%

Megint én aki azért védi a kérdezőt.

Ti egyáltalán tudjátok mi az a nélkülözés???

Sajnos nekem annó volt benne részem,amikor Pestre kerültem,2000Ft-ot kellett ide-oda tennem :(

Ne tudjátok meg,amikor a haverok ilyen jó csajokat olyan jó nőket dugtak,Krétára,Ibizára mentek,Mercedes.

És ott voltam én aki akkor még küzködött.És saját erőmből de épül a karrierem,egyre jobban élek napról napra.Mégse ítélem el a kérdezőt,mert tudom milyen az ha nincs holott tudod,hogy mikre vágysz.Akkor mindent meg teszel a célért.

Ezt sose fogjátok megérteni,én tudom voltam a másik oldalt,látszik nem sok célotok van :O

És igen a pasinak kell a többet a kasszába tenni ez így van rendjén.

Lehet lepontozni most.

2012. júl. 24. 13:30
 13/26 ASOT ***** válasza:
73%

ja igen... és miután ezt az embert otthagyod és ezt a srácot is otthagyod, utána tarts egy kis szünetet, és állítsd helyre a kis gondolkodásodat térj vissza földre, és majd utána keress barátot!

addig max szexre.

2012. júl. 24. 13:31
 14/26 anonim ***** válasza:
53%

Én sose sírok ha egy nő szereti a pénzt,legalább látom,hogy igényes,ő tuti nem hagyja el magát :))))

Ez most OFF volt.

NEm könnyü,nem mindenki bírja úgy a melót,ahogy én is vagy akárki,a nők értelemszerűen ,,puncival és jó testtel" akarnak pénzt keresni elsősorban,ez tudat alatti folyamat,ez a természet rendje,ezzel nem tudtok harcba kelni,lehet ágaskodni de így van.

2012. júl. 24. 13:35
 15/26 ASOT ***** válasza:
87%

itt nem arról van szó hogy neki nincs! és h nélkülözik.

hanem arról van szó, hogy elvár mindent, és ő nem tesz semmit csak szétteszi a lábát. meg azt mondja így meg úgy szeretlek.

nem sok embernek adatik meg elsőre autó meg lakás meg ajándékok meg gazdag apuci. neki megvolt, hozzá volt szokva! ésss??? akkor mivan, akkor neki át sem kell térnie másra?? világ életében maradjon ilyen pénzéhes akinek az élete azon alapul h jajj nem megyek a balatonra csak a maldív szigetekre...

hát álljon talpra basszus!

De tudjátok mit?? Az a pasi aki ezt elfogadja az meg is érdemli..

2012. júl. 24. 13:35
 16/26 anonim ***** válasza:
74%

De tényleg nem érted, 3-as??

Te legalább tettél azért, hogy a karriered beinduljon, te megdolgoztál azért, hogy egy jobb életszínvonalat biztosíts magadnak, és hogy megengedhess magadnak olyan dolgokat, amiket mindig is szerettél volna.

De a kérdező ezért SEMMIT nem tesz, ő nem dolgozik meg azért, hogy jobb legyen a sora, hanem ELVÁRJA, hogy mindent a feneke alá toljanak. Gyakorlatilag eladja a testét egy gazdag, pénzes, CSALÁDOS férfinak (nekem már ez is szörnyen gusztustalan, hogy milyen jogon túr szét egy családot, csak azért, mert pénz kell neki), és akkor még úgy állítja be magát, hogy ő a nagy áldozat, aki mindent elveszített... Korábban sem a saját munkájából élt jól, hanem apuci fizette a színvonalas, márkás kis életét. De az a baj, hogy az élet nem egy tündérmese és fel kellene már ébredni, hogy az ember bizony nem kap készen mindent, és nem hullik az ölébe a jómód, hanem ezért tenni is kell.

Számomra felháborító, hiszen más ember is járt így, hogy elveszítette a munkáját vagy lejjebb kellett adnia a megszokott életszínvonalából, de érdekes módon mégse megy el PROSTINAK, mert a kérdező bizony ezt csinálja, gyakorlatilag a pénzért fekszik össze egy nála jóval idősebb pasival, akit ráadásul a családjától szakít el ezzel, és gondolom, még csak nem is szereti őt igazán, hiszen akkor nem kavarna ezzel az új sráccal...

Szerinted ez mi, ha nem kurv@lkodás?

2012. júl. 24. 13:36
 17/26 anonim ***** válasza:
74%
Jaj szegény elveszítette az ÉLETÉT azaz a PÉNZT. Bárcsak tudnám sajnálni. Nekem az élet azért többet jelent a pénznél.
2012. júl. 24. 13:38
 18/26 A kérdező kommentje:

Még tanulok,szóval emiatt sem tudnék elmenni dolgozni.

De nem én akartam így,a barátom(aki támogat anyagilag) mondta,hogy segít bármiben és inkább ne dolgozzak,legyek mellette,amikor szüksége van rám.

2012. júl. 24. 13:39
 19/26 ASOT ***** válasza:
46%

akkor megérdemlitek egymást!

ja amugy gratulálok h találtál egy ilyen marhát :)

2012. júl. 24. 13:41
 20/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem támogat anyagilag, hanem szórja rád a pénzt. Azért van egy kis különbség. Bár a kérdés nem ez volt, de most döntened kell a jólét és a boldogság között. Kinek mi a fontosabb. Szíved joga továbbra is elkényeztetett eltartott nőként élni, akinek soha nem kell megküzdenie semmiért. A pasid megvette a büszkeséged is, de hát istenem akinek így jó, miért ne?
2012. júl. 24. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!