Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mai nőknek, Valóban nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai nőknek, Valóban nem kell a hűséges aranyos rendes pasik? Ha, igen miért nem kell?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy inkább rámennek a jó pasikra, akik dominánsak férfiasak, kanosak és vállalják ezzel hogy esetleg megcsalják stb, minthogy egy aranyos pasira mennének rá aki hűséges lenne és valóban szeretné őket
2012. júl. 24. 11:46
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ha nem létezne vadászösztön, akkor, ha egy lány felmegy egy társkeresőre vagy elmegy egy buliba stb stb, akkor csak állna ott mint egy fa. Igenis létezik, a vadászösztön az alapja, hogy a pasi udvarol a nőnek
2012. júl. 24. 12:59
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én találtam egy ilyen férfit, úgyhogy ez az egy nekem elég is. Statisztika ide vagy oda.

Ezzel a képpel, amit linkeltél, meg a deficites pasik akarják meggyőzni a csajokat, hogy álljanak le velük egy menetre.

A vadászösztön tényleg marhaság. Arról van szó, hogy a férfinak több szexuális energiája van, mint a nőnek, és ezt le kell tudni kötni. Mivel kicsit nimfo vagyok, nekem ez nem jelentett soha gondot: ha érzelmileg rendben van a kapcsolat, szexuálisan mindent megkap tőlem a párom.

Ha viszont érzelmileg nincs rendben, akkor nem a vadászösztön miatt kacsint ki, hanem mert nem boldog, de akkor nagyobb baj is van.

24/N (17-es)

2012. júl. 24. 13:03
 23/28 anonim ***** válasza:
22esnek teljesen igaza van...
2012. júl. 24. 13:06
 24/28 A kérdező kommentje:
22-nek gratulálunk 24 éves tökéletes nő megtalálta a tökéletes párját. Sok szerencsét a házasságra, sok gyereket és sok boldogságot (de a kártyázást nem ajánlom :P) :D
2012. júl. 24. 13:10
 25/28 anonim ***** válasza:

Köszönjük szépen. :) És igen, a kártyában tényleg nincs szerencsénk :)

24/N

2012. júl. 24. 13:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Ennyi férfinek nevezett valamit egy helyen sírni, brühühhüüü, mint a kislányoook. :DDDD
2012. júl. 24. 14:09
 27/28 anonim ***** válasza:

AZ igazság az,hogy a nőknek nagyon nem pálya a "hősszerelmes-style"..

Az a pasi,aki pityeregve megfojtja a szerelmével a párját,az hosszútávon(de még rövidtávon se)számítson semmi jóra.

Az állatoknál is a legerősebb bika b@szik XD (már bocsánat)

2012. júl. 24. 14:14
 28/28 gabriell88 ***** válasza:

Cáfolnám:) 23 éves vagyok, egy éve megismerkedtem egy sráccal, aki kedves, aranyos, törődő és vicces..nem unalmas az élet mellette az biztos:) Fél éve összeköltöztünk és megkérte a kezem :)

Ő a mindenem. idővel mindenkinek változik az "igénye".Pár éve még odáig voltam a macsó rossz fiús pasikért, aztán párszor kopp és ráébredtem, hogy senki sem tökéletes.Te mit akarsz, milyen lányt, nőt? ez ha megvan keresd.És ne add lejjebb.:)DE el kell fogadnod, hogy ahogy te sem, más sem tökéletes;)

2012. júl. 24. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!