Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai nőknek, Valóban nem kell a hűséges aranyos rendes pasik? Ha, igen miért nem kell?
Én találtam egy ilyen férfit, úgyhogy ez az egy nekem elég is. Statisztika ide vagy oda.
Ezzel a képpel, amit linkeltél, meg a deficites pasik akarják meggyőzni a csajokat, hogy álljanak le velük egy menetre.
A vadászösztön tényleg marhaság. Arról van szó, hogy a férfinak több szexuális energiája van, mint a nőnek, és ezt le kell tudni kötni. Mivel kicsit nimfo vagyok, nekem ez nem jelentett soha gondot: ha érzelmileg rendben van a kapcsolat, szexuálisan mindent megkap tőlem a párom.
Ha viszont érzelmileg nincs rendben, akkor nem a vadászösztön miatt kacsint ki, hanem mert nem boldog, de akkor nagyobb baj is van.
24/N (17-es)
Köszönjük szépen. :) És igen, a kártyában tényleg nincs szerencsénk :)
24/N
AZ igazság az,hogy a nőknek nagyon nem pálya a "hősszerelmes-style"..
Az a pasi,aki pityeregve megfojtja a szerelmével a párját,az hosszútávon(de még rövidtávon se)számítson semmi jóra.
Az állatoknál is a legerősebb bika b@szik XD (már bocsánat)
Cáfolnám:) 23 éves vagyok, egy éve megismerkedtem egy sráccal, aki kedves, aranyos, törődő és vicces..nem unalmas az élet mellette az biztos:) Fél éve összeköltöztünk és megkérte a kezem :)
Ő a mindenem. idővel mindenkinek változik az "igénye".Pár éve még odáig voltam a macsó rossz fiús pasikért, aztán párszor kopp és ráébredtem, hogy senki sem tökéletes.Te mit akarsz, milyen lányt, nőt? ez ha megvan keresd.És ne add lejjebb.:)DE el kell fogadnod, hogy ahogy te sem, más sem tökéletes;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!