Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai nőknek, Valóban nem kell a hűséges aranyos rendes pasik? Ha, igen miért nem kell?
"Attól hogy jó pasi és domináns külsőre, az nem jelenti azt, hogy meg fog csalni és nem kedves, és nem aranyos"
Van ilyen biztos de baromi kevés, szóval kevés a foka sok az eszkimó effektus :P És én tuti azért vagyok hűséges mert nem vagyok szép, ha jó pasi lennék biztos változna a személyiségem és dönteném le a lányokat sorba
Akkor tanulj egy kis pszichológiát, kedves kérdező.
A külső max. magabiztosságot ad. A belső az, ami kiül az arcra, a testre.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: a férfi otthon, velem, legyen domináns, legyen férfi, más nőkkel legyen udvarias az egészséges határig. Attól meg, hogy egy pasi "kanos" (jééézus, de randa szó!), még lehet kedves, hűséges. Egy kapcsolatban is meg lehet élni teljességében a szexualitást. Értsd: a pároddal is kefélhetsz, mint a nyulak. Az már mindkét fél felelőssége, hogy ezt tudják úgy csinálni, hogy mindig érdekes, izgalmas legyen. Mondjuk a kedves, szép, de frigid lányok nyilván nem tudják lekötni egy "kanos" srác figyelmét hosszú távon.
A fenti mondatokban viszonylag kevés a kohézió: mert az emberek nem írhatóak le egy-egy tulajdonsággal. Nem mondhatjuk, hogy aki "kanos, domináns", az biztosan hűtlen is. Minden ember más, és ez a szép, ismerkedős része a kapcsolatnak, amikor szép lassan megtudjuk, hogy milyen a másik.
Szóval a kedves kérdező ne sajnáltassa magát, hanem keressen egy lányt, aki csak rá vár, és pont.
24/N
húha...
képzeld, az én barátom pl. helyes, magas, magabiztos, domináns és ugyanakkor hihetetlenül aranyos, vicces és nagyon hűséges :) ilyen is létezik, képzeld. és EZ kell a nőknek.
17-nek " a férfi otthon, velem, legyen domináns, legyen férfi, más nőkkel legyen udvarias az egészséges határig. Attól meg, hogy egy pasi "kanos" (jééézus, de randa szó!), még lehet kedves, hűséges."
Ahhoz, hogy ennyire jó tulajdonságokkal rendelkező férfit találjon valakit magának, ahhoz statisztikailag nagyon nagy szerencse kell. Általában ezek a tulajdonságok ütik egymást.
férfias ösztön, vadészösztön = hűség Baromi nagy érzelmi intelligenciával kell rendelkeznie ahhoz, hogy ezeket az ellentétes tulajdonságokat tudja szabályozni, kezelni.
Nagyon sok nő vár ilyen pasira, talán ez is a magyarázata hogy 35-40 évesen házasodnak mert keresi az ilyen ritka férfiakat amiket talán soha nem fog megtalálni, mert statisztikailag se jön ki a dolog
Szóval aki az igazit keresi az így fog járni :P:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!