Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú aki nagyon aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki nagyon aranyos, jófej és jól érzem magam vele szerintetek járjak vele?

Figyelt kérdés
a baj az hogy 1.98 cm én meg 1.55 kb és sok barátomat kérdeztem már meg arról h szerinted összejöjjek e vele és azt mondták h ne mert nagyon fura lenne de nagyon kedvelem és igazából szeretem ... :P szerintetek mit csináljak ????
2012. júl. 14. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted, akkor a válasz egyértelmű... A magassággal meg ne foglalkozz annyit :))
2012. júl. 14. 23:15
 2/9 Hole Hunter ***** válasza:
100%

Ne járj vele...csücsüljetek egymás mellett...de nemér felállni! :)

Viccet félretéve...sokan fognak furán nézni, de pont le kell sz@rni mások véleményét!...asszem ezt pont jó helyen írom :D

Üdv.

2012. júl. 14. 23:18
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi hasznosak voltak ( még nem mondtam igent neki) ... kedden be akar vinni moziba szerintetek ha meg akarcsókolni hagyjam vagy várjak még? :)
2012. júl. 14. 23:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne járjatok! Ha jártok az 185 cm fölötti lányok és a 175 cm alatti srácok kivel fognak járni? egymással? Gondoljatok másokra is. Az égimeszelő ne kezdjen már ki 155 centis lányokkal.
2012. júl. 14. 23:28
 5/9 A kérdező kommentje:
de ha tényleg szeretem és ő is engem??
2012. júl. 14. 23:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát jólvan, áldásom rátok, ha ennyire szereted. De legközelebb inkább egy méretben hozzád passzoló srácba próbálj beleszeretni, jó? :)
2012. júl. 14. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen-igen jár vele. Pont hogy fejlődjön az idegenekkel nem foglalkozásod, meg sok más is. Szóval járjatok !!!!!
2012. júl. 14. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Óh..istenem! Akkor gyere össze velem, én csak 170 cm vagyok, pont ideális magasság...

Ezt a baromságot már! Kit érdekel h milyen magas, meg h hogy néznétek ki?????

2012. júl. 14. 23:42
 9/9 A kérdező kommentje:
jó köszi minden komit nagyon hasznosak voltak :)) még egyszer köszi
2012. júl. 14. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!