Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagalnatok ha a pasitok? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Akivel 1,5 eve vagytok egyutt,egy hamis profilrol olyanokat irkalna szep csajoknak,hogy :Szia en egy pasi vok,ide adnad a szamod ,h felhivjalak es beinditsd a fantaziam,vagy:szia en egy pasi vagyok,es ha van kedved irj h kiverjem a farkam rad..
Nagyon kiakadtam,de a pasim azt mondja h ez nem nagy cucc
2012. júl. 23. 23:32
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen dobd!Lehet,hogy megunt.változatosságra vágyik az ágyban is.Ezzel tudnád menteni a kapcsolatodat.
2/5 szelesoldier válasza:
Másfél év? És nem nagy cucc? Ki ez te? Én nem bíznék benne, még ha bevallaná hogy erre izgul vagy tudom is én de hogy nem nagy cucc? Szerintem hagynod kéne hogy a kis hamis profiljáról írkáljon csak akinek akar aztán élőben meg jól pofára esik. Úgymond a 2 lóca közé!
4/5 anonim válasza:
Te, ez egy perverz...
Szerintem is dobd, aztán ne csodálkozz, ha sértegető üziket kapsz kamu profilokról.
De ha Téged nem zavar ez a szokása, akkor nyugodtan maradj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!