Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok, ha a pasitok befestetné a haját?

Figyelt kérdés

Beszéltünk korábban erről már a barátommal, és mondtam is neki, hogy nekem nem tetszik a fekete, vagyis neki nagyon rosszul állna.. Erre ma befestette csak úgy 20 évesen.

Engem kikészít ez a haj, de nem érti meg...

Jó ez csak egy a sok hülyesége közül, annyira zavar, hogy sosem hallgat rám,nem is érdekli a véleményem... mindig az ellenkezőjét csinálja.

2009. febr. 27. 20:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%

1. ha szerezted akkor igyis szereted

2. ha ennyire idegesitenek a szokásai, minek vagytok együtt???

2009. febr. 27. 20:29
 2/16 anonim ***** válasza:

Jaj a drágám nagyon divatmaki lehet. Ilyen igazi nyálas. Szuper.

Az első hozzászólással egyetértek nincs mit hozzáfűznöm.

2009. febr. 27. 20:39
 3/16 A kérdező kommentje:

Attól, hogy idegesít pár szokása még szeretem...

A hajjal az a gond, hogy szörnyen áll neki szerintem.

2009. febr. 27. 20:39
 4/16 anonim ***** válasza:

Számomra undorító, ha egy pasi festi a haját...Biztos padlót fognék, ha ilyet tenne a párom.

Nem lehet, hogy az a célja, hogy ne tetsszen neked? Esetleg nem lehet, hogy tudatosan akar "elüldözni", mert más felé kacsintgat? Azért egy kapcsolatban szeretnek tetszeni egymásnak a párok szerintem és az ilyen dolgokat meg szokták beszélni...De lehet én vagyok a hülye...

2009. febr. 27. 20:40
 5/16 A kérdező kommentje:
Egyébként nem ez a nyálgép, rózsaszín pólós, tornacsukás típus.. Nem értem honnan jött ez az ötlet neki.
2009. febr. 27. 20:41
 6/16 A kérdező kommentje:

Az én fejemben is megfordult már ez, hogy talán nem akar már... Mert legutoljára azt mondta, hogy max kidobom, ha nem tetszik.. Jó lehet nem gondolta komolyan, de elég szarul esett!

Régebben még letudtam erről a hajfestésről beszélni, akkor azt mondta, még, hogy az a fontos, hogy nekem tetszen... erre most ez van:S

2009. febr. 27. 20:44
 7/16 anonim ***** válasza:
49%

Engem nem zavar, ha feketére festeti az meg király! Imásom a fekete hajú pasikat!:P Én is lyen vagyok lány létemre! Most fekete haj, most pink, most éppen szöke, és rövid. Aztán ide egy piercing oda egy tetkó. Ilyen vagyok, nem fogad el így valaki azzal nem foglalkozom!

Ha nem kell a pasid szólj nekem én szivesen megismerném!:P

2009. febr. 27. 20:52
 8/16 A kérdező kommentje:
Pff szánalmas is vagy a stílusod mellé drága... Bocs, de nem volt vicces számomra, hogy majd te jársz a barátommal.. XD
2009. febr. 27. 20:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párom befestené a haját megőrülnék:) Hála Istennek ő gusztustalannak tartja ha egy pasi festi a haját, de ha megtenné nagyon nem tetszene!!!!
2009. febr. 27. 21:55
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

ARMAGEDDON VAN!!! FEHÉR ONDÓ FOLYIK AZ ÉGBŐL!!! De én építettem egy speckó bunkert a Deák téren ahol túlélhetjük! 4 szép lány jelentkezését várom hogy miután kihalt az emberiség utána kijöjjünk a bunkerből és újra megteremtsük az emberi fajt!! Jelentkezéseteket a

tuleljukazarmageddnt@avegzet.hu e-mail címre várom!

Háháháhá

ezt muszáj volt!

Na a válaszra a érdés

2009. febr. 27. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!