Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok, ha a pasitok befestetné a haját?

Figyelt kérdés

Beszéltünk korábban erről már a barátommal, és mondtam is neki, hogy nekem nem tetszik a fekete, vagyis neki nagyon rosszul állna.. Erre ma befestette csak úgy 20 évesen.

Engem kikészít ez a haj, de nem érti meg...

Jó ez csak egy a sok hülyesége közül, annyira zavar, hogy sosem hallgat rám,nem is érdekli a véleményem... mindig az ellenkezőjét csinálja.

2009. febr. 27. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

ARMAGEDDON VAN!!! FEHÉR ONDÓ FOLYIK AZ ÉGBŐL!!! De én építettem egy speckó bunkert a Deák téren ahol túlélhetjük! 4 szép lány jelentkezését várom hogy miután kihalt az emberiség utána kijöjjünk a bunkerből és újra megteremtsük az emberi fajt!! Jelentkezéseteket a

tuleljukazarmageddont@avegzet.hu e-mail címre várom!

Háháháhá

ezt muszáj volt!

Na a válasz!

Ha ennyire nem jön be hogy feketére festette a haját akkor kérd meg hogy fesse át lilára, és fessen bele rózsaszínű csíkokat! Az már jobb nem? Naugye! Jobb az neki! Ha nem akarja, akkor miközben alszik vágd le a haját!! Azért mert ha alvás közben átfested az azért nem jó mert akkor akarata ellenére csinálod vagyis majd visszafesti! És mivel az írásod alapján egy agresszív állat ezért még a TV-t is összetörné! Vagyis a megoldás a birka nyírás! apropó a barátod hajának a levágása! Így nem tudja majd visszafesteni! És ha a TV-t is meg akarod kímélni akkor pár centivel lejjebb a kezeit is levágod! Írod hogy 20 éves... Szerinted ez érdekel bárkit is amikor armageddon van?!! Hónak nevezett ondó ömlik az égből és te a hajszínével foglalkozol?!! Szégyelld magad! Nem hogy inkább te is a fajfenntartáson dolgoznál!!!

(És lássátok milyen nagy tudásom van! tudom mit fogtok mindjárt csinálni! JÓL LEPONTOZTOK! AZ ANYÁTOK MINDENSÉGIT!)

Aki több infót szeretne a fajfenntartással kapcsolatba az írjon az tuleljukazarmageddont@avegzet.hu

email címre.

2009. febr. 27. 23:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát te szerintem beszívtál utsolsó válaszoló... XD Vagy valami nincs rendben... Na mind1, azért köszi a normálisabb válaszokat! Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen, hogy ez ennyire zavar...
2009. febr. 28. 09:10
 13/16 anonim ***** válasza:

oO hoznám a borotvát

milyen színű volt az eredeti haja?

2009. febr. 28. 18:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Elég világos barna, nyáron, ha kiszívja a nap szinte szőke. Szóval elég nagy változás..:S
2009. márc. 1. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Az armageddonos srác vagyok. Azt nem én írtam hanem 1 barátom az én nevemben... És ő vele tényleg nincs minden rendben :D Bocsássatok meg neki. Nem tudja mit cselekszik xD
2009. márc. 5. 20:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát az nem kicsit durva. Feketét meg kiszedni a hajból.. uhh :S

Amúgy előző: A haverod egy idegbeteg, de biztos nagy arc :D

2009. márc. 5. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!