Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha a pasitok befestetné a haját?
Beszéltünk korábban erről már a barátommal, és mondtam is neki, hogy nekem nem tetszik a fekete, vagyis neki nagyon rosszul állna.. Erre ma befestette csak úgy 20 évesen.
Engem kikészít ez a haj, de nem érti meg...
Jó ez csak egy a sok hülyesége közül, annyira zavar, hogy sosem hallgat rám,nem is érdekli a véleményem... mindig az ellenkezőjét csinálja.
ARMAGEDDON VAN!!! FEHÉR ONDÓ FOLYIK AZ ÉGBŐL!!! De én építettem egy speckó bunkert a Deák téren ahol túlélhetjük! 4 szép lány jelentkezését várom hogy miután kihalt az emberiség utána kijöjjünk a bunkerből és újra megteremtsük az emberi fajt!! Jelentkezéseteket a
tuleljukazarmageddont@avegzet.hu e-mail címre várom!
Háháháhá
ezt muszáj volt!
Na a válasz!
Ha ennyire nem jön be hogy feketére festette a haját akkor kérd meg hogy fesse át lilára, és fessen bele rózsaszínű csíkokat! Az már jobb nem? Naugye! Jobb az neki! Ha nem akarja, akkor miközben alszik vágd le a haját!! Azért mert ha alvás közben átfested az azért nem jó mert akkor akarata ellenére csinálod vagyis majd visszafesti! És mivel az írásod alapján egy agresszív állat ezért még a TV-t is összetörné! Vagyis a megoldás a birka nyírás! apropó a barátod hajának a levágása! Így nem tudja majd visszafesteni! És ha a TV-t is meg akarod kímélni akkor pár centivel lejjebb a kezeit is levágod! Írod hogy 20 éves... Szerinted ez érdekel bárkit is amikor armageddon van?!! Hónak nevezett ondó ömlik az égből és te a hajszínével foglalkozol?!! Szégyelld magad! Nem hogy inkább te is a fajfenntartáson dolgoznál!!!
(És lássátok milyen nagy tudásom van! tudom mit fogtok mindjárt csinálni! JÓL LEPONTOZTOK! AZ ANYÁTOK MINDENSÉGIT!)
Aki több infót szeretne a fajfenntartással kapcsolatba az írjon az tuleljukazarmageddont@avegzet.hu
email címre.
oO hoznám a borotvát
milyen színű volt az eredeti haja?
Hát az nem kicsit durva. Feketét meg kiszedni a hajból.. uhh :S
Amúgy előző: A haverod egy idegbeteg, de biztos nagy arc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!