Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól fél hogy elveszít. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól fél hogy elveszít. Van alapja rá csajok? B@szki segítsen valaki, mert ez így rohadt tré.

Figyelt kérdés
a csajommal lassan 4.-hónapja vagyunk együtt..amikor együtt vagyunk szinte minden tökéletes,nagyon sokat nevetünk,mint két legjobb barát,nagyon sokat baszélünk(bár ő zárkózott típus,és nehezen nyílik meg,azt mondta nekem valamiért egyből ment neki) viszont már az elején is hanyagoltam a kapcsolatunkból a bújást..vagyis nem bújik hozzám,nem kezdeményez csókot,hasonlók..bár többször mondja csak úgy magától amikor ,,átkattan,, neki hogy nem akar elveszíteni meg hasonlók..hogy örül hogy rámtalált és én vagyok az egyetlen olyan srác akivel tényleg minden jó,és el tudja engedni magát..de!hétvégén beszélgettünk,és kicsit sokat elmondtam a véleményemből vele kapcsolatban..hogy szerintem lehetne picit kezdeményezőbb,mert nekem hiányzik az hogy hozzámbújjon vagy megejtsen egy-két kósza csókot magától is..(nem kellett volna,mert amit kérni kell az nem szívből jön,de muszály volt megemlítenem hogy tudja mi bánt)..csak ott ültünk az ágyamon és meredtünk egymás elé..láttam hogy bántja őt..megpróbáltuk megbeszélni,de nem hinném hogy változna..mert ezeket magától kellene hogy csinálja,nem kérésre működik ez..én vagyok a leghosszabb kapcsolata,és előttem nem is igazán volt fiúkkal,pedig 22 éves..aztán hazament vasárnap és este nem is írtunk egymásnak sms-t se meg semmi reakció..ma pedig azt az sms-t kaptam hogy ,,Bocsáss meg mindenért..én tényleg tudatosítottam hogy ha nem változom,akkor biztosan elveszítelek,, erre válaszul csak annyit irtam h senkiért ne változzon meg,ő igy tökéletes ahogy van..aztán csak annyi hogy megkérdeztem hogy de most akkor mit akar?tudja-e hogy mit akar,vagy miért írt nekem ilyen smst,mert én ezt nem értem..erre már a válasz csak annyi volt hogy hagyjuk,nem fontos..én meg h ,,OK,, na most ilyenkor mi van? én érzem magam hülyén..mit rontottam el vagy miért van ez a feszültség?

2012. júl. 23. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szerintem pont h segítség hogy: beszéljetek!! mi mást mondhatnánk? de amúgy nem értem, ezért miért hagyna el? szerintem ő is vágyik a szeretetre csak nem mer.

amúgy meg ez volt a kérdésed: "Attól fél hogy elveszít. Van alapja rá csajok?" most akkor a csaj attól fél, hogy te szakítasz vele, gondolom akkor van rá alapja, ha te szakítani akarsz vele, de te nem akarsz, szal mi a probléma??

2012. júl. 23. 19:44
 12/16 A kérdező kommentje:
naja ő mondta hogy fél hogy elveszít..mert nem elég jó nekem..de hiába mondom neki hogy ez nem így van..ezt mi már megbeszéltük egyszer..itt nem az a gond hogy nem beszéltünk erről..nem azért irtam ide mert tőletek várom a megváltást..csak egy támpontot,hogy hátha volt valakivel már ilyen,vagy ki hogyan állna hozzá..ő sem akar engem elvesziteni és én sem őt..de ha ő folyton ezen görcsöl,szerintem tönkre teszi magában az érzéseit vagy én nemtudom..én mindig törekedtem rá hogy velem csak mosolyogjon,nevessen és jól érezze magát..ez be is jött..de most meg ilyen lett..nemtudom miért :(
2012. júl. 23. 19:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne csak mondd neki, hogy így szereted, ahogy van, hanem hitesd el vele. Ha elég kitartóan mondod neki, előbb-utóbb elhiszi. Ha látja, hogy tényleg nem akarod elhagyni, hanem veszed a fáradságot és leülsz vele beszélni, érezni fogja, hogy fontos neked. Mert ami neki fontos, neked is fontos. Kezdeményezd te a puszikat és odabújást, lehet csak több idő kell neki és jobban fog vágyni rá - ha megtapasztalja, milyen jól esik mindkettőtöknek - akkor majd ő is kezdeményezni fog.

Egyszerűen udvarolj neki és legyél a társa. Meglepheted pl. virággal akkor, amikor nem is számít rá. Csak azért, hogy lássa mennyire boldog vagy, hogy Ő van neked.

Egy kapcsolatban egyébként mindkét fél változik, összecsiszolódik. Nem csak a másik, hanem a maguk kedvéért is. A félénk lányokhoz eleve több türelem+idő kell. Ha tényleg szereted, megéri.

25/N

2012. júl. 23. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok. én pl arra vágynék hogy a pasi folyamatosan biztosítson hogy én kellek neki, például nem várt időkben magához von és elmondja hogy milyen fontos vagyok neki, blablbla. persze ezt az aktuális páromnak nem mondhatom, pont mert nem "ér" megmondani neki, "mit csináljon" :D de azért neked adom a tippet. az ilyen csajok szerintem igaz hogy reszketnek, de úgy sem lépnek le, kell nekik a kapcsolat. csak félnek...és ez néha kitör belőlük, hátha aztán a pasi tesz valami olyat, ami biztosítja, hogy még is szeretve vannak azért... :) de ez a félelem nem is iktatható ki szerintem 100%osan, mert benne van, hiába... csak támogasd, mindig félni fog, de hát ez benne van egy kapcsolatban. fél, hogy elveszíti aki fontos neki. de nem fog dobni téged, mert hát szeret, te csak tedd ugyan azt, akkor nem teljesül be a félelme... ennyit lehet tenni kb.
2012. júl. 23. 20:04
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!nagyon sokat tanultam belőlük,különösen az utolsó hozzászólónak! nagyon köszi mindenkinek mégegyszer!
2012. júl. 23. 20:11
 16/16 anonim ***** válasza:
amikor együtt vagytok próbálj meg érzelmesebb lenni. búj hozzá, csókold meg gyengéden, öleld át, mondogasd neki menyire szereted őt.De a tesóméknál néha az is megoldja a dolgokat mikor együtt alszanak(mert együtt vannak, és érzik azt hogy a másik menyire szereti őt)
2012. júl. 23. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!