Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól fél hogy elveszít. Van alapja rá csajok? B@szki segítsen valaki, mert ez így rohadt tré.
"viszont már az elején is hanyagoltam a kapcsolatunkból a bújást"
akkor most te hanyagoltad vagy ő? az hogy amikor együtt vagytok akkor főleg még így az elején teljesen alap lenne hogy egymást puszilgatjátok, sokat bújtok, és kb. le nem lehet ilyenkor akasztani a szerelmeseket egymástól....az még oké ha társaságban nem, de kettesben? ne már...ettől különbözik a barátság a szerelemtől, nekem meg úgy tűnik ti inkább jó barátok vagytok akik jókat beszélgetnek mint szerelmesek..
De oké, tételezzük fel hogy nem bújós típus. Ez akkor sem állapot hogy megcsókolni se csókol meg magától. Jól látod, ha ezt kérni kell az nem jó, ássatok a probléma gyökeréig hátha nem az áll a háttérben hogy nem szeret, de meg kell beszélni.
De te kérted arra,hogy változzon meg,erre az sms-ben azt írod,hogy senkiért ne változzon meg..
Azért írta azt,mert szeret és megváltozik érted,csak ne hagyd el..
Én is azt írtam volna,hogy hagyjuk,ha ezt nem bírtad felfogni,hogy mit akar ezzel az egyértelmű mondattal.
Olyan típus,aki szereti,ha te kezdeményezel,nehezebben nyíl meg,de érted képes megváltozni,mert szeret és nem akar elveszteni.
Én is ugyanúgy megváltoztam a párom miatt,mert szeretem és nem akarom elveszíteni,de érdekes módon kb. ugyanezt mondtam el neki,amit ő neked sms-ben írt és felfogta :D
Meg jó,hogy rosszul esett neki :D
De tényleg alpári vagy. A kérdés kiírásnál is meg az egyik válaszadónak is,hogy válaszolsz már? A kutyádnak meg légyszíves?
Először is: [link]
Másodszor is ott van a válasz valahol a szöveg elején... önbizalomhiánya van. De valami hatalmas. Ezáltal nem is bízik meg benned, mert azt hiszi, mivel nála vannak jóval szebb lányok, és te bármikor, könnyen otthagynád értük.
Ezért is nincs bátorsága megcsókolni, közeledni. Talán úgy gondolja, ha nem építetek ki egy szoros érzelmi kötődést, majd nem fog annyira fájni, amikor elhagyod (amit ő tényként kezel...), vagy talán csak azért fél közeledni, mert fél hogy neked nem jó, nem jól csinálja, vagy esetleg elutasítod, ilyesmik...
Beszélgessetek, volt olyan az életében, akit nagyon szeretett és elveszített? Nem csak párkapcsolatról beszélek, akármi... rokon, barát...
Kérdezd arról is, hogy miért fél, mondd hogy semmi oka rá, teljes mértékben megbízhat benned, de ha így folytatja, a bizalmatlansága a kapcsolat rovására fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!