Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz lenne, ha a pasimat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne, ha a pasimat kérném meg, hogy segítsen az intim gyantában?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Miért lenne?
2012. ápr. 22. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
most komolyan azt akarod hogy lássa a dzsungelt a lábad között? hát ha én látnák ilyet sokáig fel sem állna a farkam az biztos............
2012. ápr. 22. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen prűd vagy, kár lányokkal foglalkoznod.
2012. ápr. 22. 15:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Hét erre én is gondoltam, hogy hátha kiábrándulna tőle belőlem, viszont akárkinek meg nem akarom "mutogatni" magam :S
2012. ápr. 22. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit éredesen fog nézni lehet. Szerintem ez egy olyan dolog amit egy nőnek magának kell intéznie, ha szeret nem fog kiábrándulni, de azért mégis a te feladatod ez nem?
2012. ápr. 22. 17:25
 6/8 A kérdező kommentje:
hát de... Nem is volt olyan komoly ötlet, valószínűleg ráveszem magam, és elmegyek szalonba, csak olyan gáz, nagyon szégyellős vagyok :S
2012. ápr. 22. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem olyan dolog amit egy amatőr férfineműre rá lehet bízni. Menj el szakemberhez alias kozmetikushoz különben nagyon randa élményeid lesznek ilyen téren... Tőle meg nem kell félni, látott az már elég sok puncit életében...
2012. ápr. 22. 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:

A kozmetikusok általában nők, akiknek ráadásul ez a szakmájuk. Ha nem akarsz ocsmány véraláfutásokkal gazdagodni altájon, ne bízd avatatlan kézre.

Ne légy már ennyire szégyenlős.

És bár nem vagyok prűd, figyelek arra, hogy a párom elé mindig ápoltan kerüljek (már ami a szőrtelenítést illeti, persze reggel ott vagyok kócosan és álmosan mellette, de az más. :)

2012. júl. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!