Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pszichopatával (antiszociális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichopatával (antiszociális személyiségzavarral küzdő) férfival vállaljak avagy sem barátságot?

Figyelt kérdés
Szerelemnek indult,de persze lehetetlenség volt Vele.Én 31 tanítónő,Ő ügyvéd,40 éves.A barátság egyoldalú,Én hallgatom Őt.Csináljam Vele,vagy ne?

2012. júl. 23. 11:25
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:

8. Az "enyém" is beszélt magáról, elég sokat. Néha egy egész litániát, gondolatait, kósza érzelmeket, elmélkedéseket, hosszasan. Nehezen nyílt meg, de ha kérdezgettem, vagy úgy spontán, egész szívesen "rámzúdította" az életét.

Mondjuk nála más is volt.:) És nem azért írom, mert zavart.

2012. júl. 23. 11:44
 12/54 anonim ***** válasza:
Kérdező: amit leírtál, az általam ismertre is sokban igaz volt.
2012. júl. 23. 11:47
 13/54 anonim ***** válasza:

#10:

Köszönöm! :)))

2012. júl. 23. 11:51
 14/54 A kérdező kommentje:
Mivel ügyvéd,rendkívül jó beszélőkéje van,sima modorú,rendkívül udvarias és illemtudó-a felszínen.Szédít,kábít,így szeretlek,úgy szeretlek,házasságszédelgés.Csak aki megismeri Őt jobban,az tudja hogy vmi nincs rendben Vele.Szemrebbenés nélkül hazudozik,megcsal,átver,bűntudata nulla,aztán dühében mikor felhúzzák(alacsony frusztrációs tolerancia),bevall mindent,rákeni a másikra,hogy Miatta tette,és ocsmányul beszél az illetővel.Aztán jön a szenvedés,utólag,hogy mekkora barom volt.Ezt csinálja minden nővel.Nyomoz,paranoiás,féltékeny,egy nőbe nem szerelmes,hanem megszállottja lesz.Anno társkeresőn jöttünk össze,jelenleg is naponta 100 szor nézi meg a képeimet.A gyönyörű arcú lányokat kedveli,a test nem érdekli(angyalarc-szerintem a démonjai ellen-a képekkel kábítja Magát.)Egész nap hívogat,smst ír-most épp egy másik lány miatt nyarvog(akit szintén megcsalt,hazudott,rondán beszélt Vele).Szét van esve.Nem tudom van e,legyen e erőm Hozzá...
2012. júl. 23. 11:52
 15/54 anonim ***** válasza:

Ismerős. Akit én ismerek, a felszínen nagyon csendes, kedves, de valójában piszkálódó, utál szinte mindenkit. Manipulatív, állandóan hárít.

"egy nőbe nem szerelmes,hanem megszállottja lesz"

Pontosan.:)

És szét volt esve, eléggé. Néha "összekapta" magát, de nem tartott sokáig, sajnos. A barátság simán mehetett volna, de mindig mást akart.

Mindig az "adott" nő nem volt jó neki, olyan miatt szenvedett, akibe állítólag szerelmes se volt.

(Előző barátnője, látványosan megviselte a csaj új kapcsolata, miközben szemrebbenés nélkül állította, hidegen hagyja a lány- mikor vele volt, kerülte, le akarta építeni).

2012. júl. 23. 11:55
 16/54 anonim ***** válasza:

Nekem az összbenyomásom mindenesetre az volt: neki "áldozatok" kellenek, mert magát is annak érzi.

Így próbált kimászni a helyzetéből? Nem tudom. Segíteni nem lehetett rajta, de előszeretettel próbált mindenkit szánalmas színben feltüntetni önmaga számára.

Ennek ellenére látványosan szüksége volt egy "kapaszkodóra", aki figyel rá, foglalkozik vele.

Ehhez erős embereket választott- az erő vonzotta, de le akarta gyengíteni.:)

2012. júl. 23. 11:58
 17/54 A kérdező kommentje:
Nekem két 2.5 éves kisfiam van,akiket vhogy el kellene látnom(egyelőre még itthon vagyok).Jómagam is nyugtatót szedek,annyira tönkretett anno.Ha kilép az életemből,az sem jó,de ha itt van és ezt csinálja,az sem.Még nem biztos h nem mozdul Rám megint.És félek nem tudok neki ellenállni,pedig nagyon akarok(piszok jó az ágyban).És egy kicsit úgy vagyok Vele,hogy jól jöhet egy ügyvéd barát a háznál-már ha viszonoz bármit is abból,amit én adok.
2012. júl. 23. 11:59
 18/54 anonim ***** válasza:

Helló-helló! Ezek a tulajdonságok, már túl lépik az antiszoc. jelzőt!

:)

2012. júl. 23. 12:00
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
Tarts érzelmi távolságot- ennyi.:)
2012. júl. 23. 12:01
 20/54 anonim ***** válasza:

ma 12:00

Én még le se írtam mindent.:) Ezek a "jelzők" már egy pszichés "remekmű"-nek is elmennének, még ha negatívnak is. ;D

2012. júl. 23. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!