Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális lettem? 16/L
Figyelt kérdés
Vannak lány barátaim, de igazából legjobb barátnőmön kívül senkivel sem érzem magamat egy hullámhosszon. Például nem tudok azon röhögni, hogy "húú, nézd, az a néni milyen undorítóan néz ki!" Nem érzem szórakoztatónak, ha egyfolytában fiúkról dumálunk... Főleg, hogy értelmetlen, alaptalan hülyeségeket... A többiek hazaérnek, egyből elkezdenek egymással neten keresztül beszélgetni. Ezzel is erősítik a kapcsolatukat. Én mostanában csak ritkán szoktam neten beszélgetni. Akkor is legtöbbször a fiú barátaimmal. Na persze velük a szerelmi bekavarás miatt megy mindig tönkre a barátságom. Komolyan, már a tőlem pár évvel fiatalabb fiúkkal is jobban el tudok lenni, mint a velem egy idős, vagy tőlem egy évvel fiatalabb lányokkal... Megfogalmazni sem igazán tudom. Miért van ez? Ha kezdek is antiszociális lenni, ugye elmúlik, csak a tinédzser kor miatt van?2012. ápr. 2. 19:34
1/5 anonim válasza:
Normális vagy, csak kicsit aggódós :D
Lazííts, örülj annak az egy barátnődnek is, és próbűlj újakat szerezni. Az meg tök természetes, hogy fiúkkal jobban kijössz. Szerelmi bekavarás? Tehát bejössz nekik, még ennek se örülsz? :P Jó persze, ciki tudd lenni, de mégis.... más meg ezzel van meglőve, hogy senkinek se jön be.
Nem vagy antiszoc.
17/f
2/5 anonim válasza:
Elmegyógyintézet: Tel:36 26501440
3/5 anonim válasza:
basszus halálpontosan ugyanez van velem is! minden, amit leírtál... én is szívesebben barátkozom fiúkkal... örülök, hogy vannak rajtam kívül is ilyenek..:DD
16/L
4/5 anonim válasza:
Csak a tévedések elkerülése végett tessék szépen utánanézni, mit is jelent valójában, ha valaki antiszociális.
Te maximum csak visszahúzódó, introvertált személyiség vagy.
5/5 anonim válasza:
ha mindenki így van... akkor barátkozunk? :D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!