Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éves kapcsolatom döglődőben van, közben új szerelem is lenne az életemben, de nem tudom, hogyan mondjam meg a családomnak?
34 éves nő vagyok, a párom 20 évvel idősebb nálam. Ő nem akar gyereket, én meg most jutottam el odáig, hogy baba nélkül üres az életem. Az új lehetőség a szerelemre korombéli, vele akár családot is el tudnék képzelni.
Szeretném lezárni a korábbi kapcsolatot, de félek attól, hogyan reagálna a családom (szülők, testvér, barátok).
Mit javasoltok?
Igaza van az előttem szólónak azt tedd ami neked jó!
Gyereket szeretnél de a párod aki most az 50 éveiben jár érthető a kora miatt hogy nem akar gyereket..
Valahogy így:
"6 éves kapcsolatom döglődőben van, közben új szerelem is lenne az életemben"
Hasonló cipőben vagyok csak férfiként.
Mivel a gyerek nem nehezíti a lépést ezért én a hirtelen lépést javaslom. A mostani pároddal leülsz és elmondod neki, hogy ez ami most van az már üres. (Szerintem a jövőbeli szerelmet hagyd ki a sztoriból ebben a lépésben.)
De azért tervezz előre hova tudsz költözni/ő hova tud költözni ha tiéd a lakás, mire tartasz igényt a háztartásból. Készülj fel a lehetséges kérdésekre, s inkább menj elébe. Készülj egy kicsit hosszabb beszéddel, hogy legyen ideje átrágni a dolgokat. De azért azt is tudd, hogy ez nem fogja őt meglepetésként érni, hiszen ugyanabban a kapcsolatban él mint te. A család és a barátok kérdése már harmadlagos. Életed csak egy van. S azt döntsd el, hogy ezt milyen minőségben akarod folytatni a hátralévő 30-40 évben...
Az én helyzetem egy kicsit bonyolultabb mint a tiéd, de az első lépésen már túl vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!