Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 2éves kapcsolatom és egy ugyanannyi ideje meg lévő legjobb barátom akivel még nem nem találkoztam, de kezdem úgy érezni, hogy kezdek bele szeretni. Mit tegyek?
te vágyódsz arra a fiúra és amit jelenleg érzel az nem jó...szóval szerintem nem igazi a jelenlegi kapcsolatod, se így se úgy!
akkor sem lesz jobb ha nem találkozol ezzel a sráccal és sosem beszélsz vele többet, akkor is egyre rosszabb lesz a kapcsolatod...mert ilyen érzéseid vannak...
1.vok
háát lehet h szereted, de az is tuti, hogy nem úgy ahogyan azt kéne...ha már máfelé kacsintgatsz az már árulkodik arról...hogy "jajjj dejó lenne megismerni, lehet h tök jó fej, lehet h vele nagyon jó lenne jobb mint a jelenlegi pasimmal, ajj...de nem tudom..."
ezt már én is tapasztaltam, de a bizonytalan is bevált.mind kettőt áttéltem már. ezért kértem segítségeteket. de ti is csak ezzel a két lehetőséggel tudtok szolgálni :D
azért köszi neked is a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!