Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromon nem tudok kiigazodni, szerintetek kidobjam? (lent)
Figyelt kérdés
Elkezdtünk járni.. nem is nagyon lacafacáztunk a szexuális életet hamar elkezdtük..túl hamar is. De eleinte kedves volt, majd bunkó.. aztán mindig veszekedések voltak .. volt hogy nem érdekelte és elküldött, és volt hogy bocsánatot kért.. most meg túl kedves.. nem magához illően.. tipikus rossz fiú de mégis gyerekes.. mégis mi a francot csináljak? kérdezzetek nyugodtan ha valamit nem írtam le2012. júl. 22. 17:58
1/10 omba válasza:
Hát, ah dugni akar kedves, különben meg olyan, amilyen: bunkó.
Neked jó valami ebben?
2/10 anonim válasza:
mi az hogy kidobjam???mi ő?szemét??
4/10 anonim válasza:
attól hogy összevesztek még nem jelenti azt hogy rossz ak apcsolat, és lehet azért bunkó mert azt várja hogy mondd neki "sajnálom" és azonnal más lenne. nem lehet hogy ez van?:P
5/10 A kérdező kommentje:
nemtudom olyan furán viselkedik egyszer kedves egyszer nem.. olyan nehéz megmagyarázni.. én nagyon szeretem de ő még viszonozni is alig tudja.. nem is tudom volt e barátnője valaha
2012. júl. 22. 18:26
6/10 A kérdező kommentje:
ja és minden nap iszik ráadásul. legalábbis leggtöbbször..
2012. júl. 22. 18:28
7/10 anonim válasza:
Mi kell még, hogy kidobd? Vársz amíg napi szinten meg is üt? (Persze dug@s után?)
8/10 anonim válasza:
kérdd meg hogy változtasson ezen vagy nemlátod értelmét a kapcsolatnak.
9/10 A kérdező kommentje:
Többször is kérdezte hogy hogyan változtathatna ezen.. de erre most mit mondjak úgysem fogja fel sosem egyszerűen csak rámondja mindenre hogy nemérti
2012. júl. 24. 22:41
10/10 A kérdező kommentje:
első válaszolónak bocsi hogy későn: de nem csak akkor kedves hanem mindig még részegen is csak általában nem tudom edönteni hogy szivesen teszi-e ezt mert sosem mutatja ki hogy mit érez
2012. júl. 24. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!