Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok kiigazodni a pasimon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni a pasimon. Mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A barátommal, nemsokára 2 hónapja leszünk együtt. Eleinte jól elvoltunk, de mostanra már úgy érzem, hogy nem vagyok elég jó neki. Elhanyagol, és folyton másokkal lóg. Persze mondja, hogy szeret és, hogy nem kell neki más, csak én. Nem tudom mit csináljak. Nagyon féltékeny vagyok, mert rengeteg lány barátja van, és sokat beszél róluk.. A barátnőim szerint jobbat érdemlek.. szerintetek?? :|
2012. máj. 1. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobbat érdemelsz.
2012. máj. 1. 12:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Ennyiből nm lehet valami bölcs megállapítást tenni..vannak lány barátai naés??...Az mondjuk tényleg probléma, ha már nem akar veled annyi időt tölteni mint régen, ezt meg kéne beszélnetek, ha meg nem sikerül, akkor nincs értelme tovább folytatni..szerintem
2012. máj. 1. 12:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam már vele erről beszélni, de mindig azt mondja rá, hogy ne aggódjak annyit.. de egyre kevesebbet látom.. nem hív, alig beszélünk.. :(
2012. máj. 1. 12:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Megunt.
2012. máj. 1. 12:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát igen, elég csúnyán kifejezve..tényleg biztos megunt :/ nem érdemes vele foglalkozni szerintem, de ezt te tudhatod csak...
2012. máj. 1. 12:16
 6/11 A kérdező kommentje:
De ha együtt vagyunk, édesen viselkedik, csak ez ritkán van.. Szeretem, és nem bírnám ki, ha szakítanánk..
2012. máj. 1. 12:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem édesen kell viselkednie! ... -.-

Szerelmes férfi tűzön vízen át megy az áhított nőért!

Én mikor eltörtem a lábam, ő 100 km-t utazott, úgy ,hogy be sem ment az óráira, csakhogy velem legyen.

Pedig nem kértem rá, hogy jöjjön, mert 2 nap múlva úgy is jött volna felénk.

Ha meg egy szakításba beledöglesz... akkor több pasi jut nekem :P Szóval akkor köszi, hogy ilyen rendes vagy nőtársaidhoz!

2012. máj. 1. 12:22
 8/11 Nacui ***** válasza:
82%

Erre csak annyit mondok, használd az eszed!

Hanyagold, el te is! Ne állj olyan gyakran szóba vele. Ha kedveskedni próbál utasítsd el. Menj te is szórakozni a barátaiddal, és ha beszélgetésre került a sor meséld el neki, hogy milyen jól érezted magad a barátaid/barátnőid körében. Ha féltékeny lesz és többet próbál törődni veled, akkor kellesz neki, és ilyenkor hagyd, hogy törődjön veled. Ha rohadtúl nem érdekli.. hagyd ott a p*csába...

2012. máj. 1. 12:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaja, jól beszél az utolsó!
2012. máj. 1. 12:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Talán hagyni kellene ÉLNI!
2012. máj. 1. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!