Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem tudok kiigazodni ezen az egészen nem tudom mit tegyek?
szóval, egy lány kedvel, egyre jobban (jópár havercsajtól hallottam vissza, plussz mondta is) de egy kapcsolatban mgé nem tudja hogy benne lenne-e (ez egy elég hosszas beszélgetés elég rövid definíciója most :D)
megéri időt belefektetni vagy nem? nemtudom, félek hogy csak barát leszek neki, azt pedig semmiképp nemakarom, mit tegyek? :D
Jóember!
Ha azt mondod hogy egyre jobban kedvel, az barátok közt nem jön össze :D
Ha egyre jobban kedvel, valószínüleg bejössz neki, tehát hajrá!
Ismered a vonzás törvényét?
Egyébként meg: Félelem -> feszültség -> óvatosság -> telik az idő -> lassan haladtok -> bumm, barát kategória.
És aztán jönnek az olyan mondatok, hogy "Olyan régóta ismerlek és jól összebarátkoztunk, nem tudom elképzelni hogy több legyen ennél". Persze mint minden ez is emberfüggő, de én mindig ebbe este bele ha sokat tököltem. Légy laza, ha nem lesz belőle semmi, akkor lesz más felfogást kell gondolnod és öleld meg, adj neki puszit és aztán finoman csókold meg. Ha finoman közeledsz felé, akkor érezni fogod hogy benne lenne-e a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!