Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megromlott a kapcsolatunk? Mit tegyek?
jövő héten leszünk 5 éve együtt a párommal és már egy ideje észrevettem, hogy megváltozott a kapcsolatunk. Még nem élünk együtt de a közeljövőben (fél-1év) tervezzük az összeköltözést, de igy? Már alig mondja, hogy szeret, nincs egy kedves szava hozzám, nem ölel meg, kevesebbet beszélgetünk mint azelőtt, többet van a haverjával, mint velem egyszóval minden fontosabb nálam, a születésnapom óta (ami fél éve volt )nem kaptam tőle semmit pedig nem vagyok igényes, de azért valami apróságot néha vehetne, nem? Azt tudni kell, hogy sosem veszekszünk (mert én szeretek mindent megbeszélni), minden hétvégén együtt vagyunk (2teljes napot), de sokszor olyan, mint ha nem is vele lennék vagy számitógépezik vagy átmegy a haverjához a szomszédba, vasárnap délután pedig a családjával (szülők, testvérek, unokaöccs...) vagyunk. Már annyi mindennel próbálkoztam, mindent megteszek, hogy a kedvébe járjak, de semmi változás! Nem tudom mit tehetnék, nem akarom elvsziteni, mert nagyon szeretem! Tudom, hogy ő is szeret csak valami megváltozott! Volt már közületek valaki ilyen helyzetben?
21/N ő 27/F
Próbáld meg hogy nem dacból nem mész hanem azért mert tényleg mást csinálsz. Tervezz arra a napra. Utána meséld el neki milyen jó volt itt meg ott.Ezzel taliztam stb..Tényleg így voltunk mi is.Nagy nehezen kibírtam.Arra gondolj nem akarom megfojtani, utána jobb lesz.
Csak hétvégén taliztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!