Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megromlott a kapcsolatunk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megromlott a kapcsolatunk? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

jövő héten leszünk 5 éve együtt a párommal és már egy ideje észrevettem, hogy megváltozott a kapcsolatunk. Még nem élünk együtt de a közeljövőben (fél-1év) tervezzük az összeköltözést, de igy? Már alig mondja, hogy szeret, nincs egy kedves szava hozzám, nem ölel meg, kevesebbet beszélgetünk mint azelőtt, többet van a haverjával, mint velem egyszóval minden fontosabb nálam, a születésnapom óta (ami fél éve volt )nem kaptam tőle semmit pedig nem vagyok igényes, de azért valami apróságot néha vehetne, nem? Azt tudni kell, hogy sosem veszekszünk (mert én szeretek mindent megbeszélni), minden hétvégén együtt vagyunk (2teljes napot), de sokszor olyan, mint ha nem is vele lennék vagy számitógépezik vagy átmegy a haverjához a szomszédba, vasárnap délután pedig a családjával (szülők, testvérek, unokaöccs...) vagyunk. Már annyi mindennel próbálkoztam, mindent megteszek, hogy a kedvébe járjak, de semmi változás! Nem tudom mit tehetnék, nem akarom elvsziteni, mert nagyon szeretem! Tudom, hogy ő is szeret csak valami megváltozott! Volt már közületek valaki ilyen helyzetben?

21/N ő 27/F

2009. júl. 15. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy megváltozott valami, ha nálad nem is, de nála igen. Irod, hogy már annyi mindennel próbálkoztál, hogy a kedvébe járj.... Ő mennyire jár a kedvedben? Szerintem nem igazán, mert ha a heti két napot amit elméletileg együtt vagytok a számítógéppel és a haverokkal tölti, akkor már gond van. Csak az a rossz, hogy nem beszél róla. Megoldás lehet az is, hogy bármennyire szereted, de kérd hogy tartsatok szünetet hogy mindketten, főleg Ő át tudjátok gondolni, hogy mit jelent számotokra a másik. Ha nem hoz változást, akkor el kell válni egymástól, mert ha valaki nem boldog egy kapcsolatban, akkor abból ki kell lépni.
2009. júl. 15. 10:16
 2/6 A kérdező kommentje:
igen a szünetre már én is gondoltam csak azért tartok tőle, mert ilyenkor szok vége lenni a kapcsolatok többségének:( köszönöm a választ
2009. júl. 15. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szünetet kérj, hanem pl hétvégén ne menj át hozzá.Taliz a csajokkal, vagy találj ki valamit. Következő hétvégén csak 1-2 órára, vagy ne aludj ott.Találj valami kifogást. Ezt nehéz kibírni de utána valószínű jobb lesz.Mi is hasonlóan voltunk tavaly augusztusban.Az lett a vége hogy jól összevesztünk. 2 hétig semmi szex, alig találkoztunk. Azóta mindketten tudjuk értékelni ha együtt lehetünk.Engem is zavart a szgép, most már odaülök én is és együtt nézzük az autókat.Próbálj meg neki egy kis teret hagyni.Ne lesd a kívánságait, ne agyalj rajta mi lesz.Jobb lesz mindkettőtöknek. Egy idő után ő kezd el foglalkozni veled
2009. júl. 15. 10:54
 4/6 A kérdező kommentje:
igen erre is gondoltam már, hogy nem megyek hozzá csak mindig van valami ami miatt el kell mennem meg nem birom ki, hogy ne menjek, de már tényleg elhatározom magam és véghez viszem. Egyébként nem lenne nehéz, mert az utóbbi időben ő alig van náluk mindig én megyek és ha nem megyek majd lehet észbekap! köszi
2009. júl. 15. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg hogy nem dacból nem mész hanem azért mert tényleg mást csinálsz. Tervezz arra a napra. Utána meséld el neki milyen jó volt itt meg ott.Ezzel taliztam stb..Tényleg így voltunk mi is.Nagy nehezen kibírtam.Arra gondolj nem akarom megfojtani, utána jobb lesz.

Csak hétvégén taliztok?

2009. júl. 15. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:
hétköznap is talizunk csak akkor néhány percre, fél órára. Minden nap látom, régen mindig legalább egy nap (hétköznap) nálam aludt, de mostanában valahogy mindig van valami dolga vagy csak egyszerűen nincs kedve. És ez is probléma volt nálunk, hogy én miért csak hétvégén megyek, ő jön mindig hétköznap én meg nem. Próbáltam ezen is változtatni, azóta mindig csak én mentem hétköznap ő pedig nem, szóval nem valami jól sült el a dolog és azóta már hétköznap nem megyek én sem, neki pedig valahogy már eszébe sem jut csak nagyon-nagyon ritkán:((
2009. júl. 15. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!