Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgyérzem megromlott a kapcsolatunk, adtok nekem tanácsot, ötletet?
a kis occset jobban kedveli mint teged,vagy van mas baratja,es meg nem tudja hogy szakitson veled,mert sajnal,vagy fogalmam sincs mas mi lehetne,bar tevednek
22/F
remélhetőleg. egyébként én is gondoltam már erre. előbb-utóbb úgyis kiderül..de vicces mer közbe meg mondja, hogy szeret.
ja, közbe meg hétvégente inkább egyedül lenne.. fura
baratom adok egy jo tippet,gondolom o ritkan hiv,te meg surubben,na ezen valtoztassal,ne irj ne hivd,ha ir ne irjal vissza csak ra 2-3 orara,ha hiv akkor hivd vissza te ra 2-3 orara,es mond hogy nagyon foglalt voltal,te ne hivd csak egy heten max 2x er max 2x er,a vegen fog felteni hogy elveszit,es ra fog ebredni hogy tenyleg szerelmes beled,vagy talan szakit,de ha mind hivogatod es irsz neki egy ido utan mar idegesito
a 22 eves F
ha en lennek a helyedben en ugytennek mintha mar egyeltalan nem erdekelne,ha eljonne hozzam hideg lennek vele,rovid valaszokat adnak stb,vagy elzavarnam,de ez en vagyok,te szereted ot,peddig van sokkal jobb lany is,es annyi valasztek van,en nem pazarolnam az idomet,de nezd te kell eldonsd,te is tudod hogy ez igy nem fog menni sokaig,vagy ujjel le vele es beszeljetek meg
a 22 eves F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!