Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom exe vissza akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom exe vissza akarja kapni a párom. Mostanában ráadásul eléggé megromlott a kapcsolatunk a barátommal. Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?

Figyelt kérdés
Mikor mondtam neki, hogy ilyeneket terjesztenek, hogy a volt bnőd vissza akar kapni egyáltalán nem volt meglepve. Ráadásul ha csörög a telója kinyomja, éjjel sms-t kap, meg se mondjaj ki volt az. Engem meg eléggé elhanyagol. :( Szerintetek megcsal? Hiába próbálok beszélni vele, azt mondja kombinálok, meg, hogy én mindig minden hülyeséget kitalálok. Nektek nem lenne gyanus? Ha együtt lehetnénk se vagyunk együtt...
2010. okt. 18. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Halott ügy. Lépj le szépen, még mielőtt nyíltan aláz meg. 1 kapcsolatban nem tolerálható, hogy az egyik fél hívásokat, sms-eket kap az éjszaka folyamán, amiről még titkolózik is. Laptára vele. És ne sajnáld, az ilyenért nem kár. Keress egy őszinte és megbízható srácot!
2010. okt. 18. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát elég gyanús. De szerintem kicsit te is túllőttél a hisztijeiddel a célon, túlzottan nem vagyok meglepve, ha ezért élesztgeti az exével a múltat...
2010. okt. 18. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Seprű, lapát, tudod, keress mást!
2010. okt. 18. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is gyanus lenne, de en ejjel mikor elalszik atneznem a teloját,es ha hazudik szakitanak
2010. okt. 18. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
mióta vagytok együtt + mennyi idősek vagytok?
2010. okt. 18. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
1,5 éve, én 22, ő 28.
2010. okt. 19. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!