Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hagyjam hogy a vesztébe rohanjon?
Figyelt kérdés
A testvérem egy olyan emberrel van együtt aki megütötte és megfenyegette, hogy megöli. Betegesen szereti a tesómat de egyszerűen beteg és kábítószerezik is. A szüleim úgy tudják, már nincsenek együtt, de ma rájöttem, hogy ez nem igaz. Nekem nem mondja el már az ilyen dolgait, mert elmondtam a véleményemet az egészről kertelés nélkül. Most még távol vannak egymástól, de hamarosan nagyon közel kerülnek (területileg). Mit tudnék tenni? Kérlek adjatok tanácsot, ha elmondom a szüleimnek akkor sem tudjuk őt megállítani vakon szerelmes. :(2012. júl. 21. 21:58
1/9 A kérdező kommentje:
köszi, igazán sokat segítettél...!
2012. júl. 21. 22:00
2/9 anonim válasza:
Akkor meg egyszerűen hívd rá a rendőrséget, hiszen megütötte és megfenyegette. Szerintem az elég ok.
3/9 A kérdező kommentje:
Te nem érted, a tesóm képes lenne letagadni és őt védeni. Nem tudom, ilyen dolgok után hogy lehet ilyen esküszöm!!!
2012. júl. 21. 22:03
4/9 anonim válasza:
A szüleidnek azért feltétlenül szólni kéne.
5/9 jin válasza:
Figyelj,drogozik,ez szerintem a rendőrségnek eleg és ezen nincs mit letagadni....
6/9 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy szép szóval nem lehet rábírni, ha pedig ilyen dolgokhoz folyamodnánk biztosra veszem hogy annyira meggyűlölne, hogy többet nem látnánk. :(
2012. júl. 21. 22:14
7/9 anonim válasza:
Súlyos eset, láttam már egy-két ilyet, családban is... a tesódnak végül magának kell kijózanodnia és elszakadnia ettől az embertől. Igyekezz megadni neki minden támogatást, ami csak lehetséges, de szerintem ne rágd a fülét a pasi miatt, mert az, ahogy te is mondod, úgysem fog eredményre vezetni.:(
8/9 A kérdező kommentje:
Már ezek a dolgok előtt, lehetett látni hogy ennek nem lesz jó vége. Ha most nem jött rá, akkor mikor fog? Őszintén mi kell még történjen?:(
2012. júl. 21. 22:23
9/9 anonim válasza:
Sajnos sok ember kerül függőségbe olyantól, aki bántja őt. Mondom, nem egy ilyet láttam már, és kevesebb van, aki ki tudott szakadni egy ilyen kapcsolatból, mint olyan, aki benne maradt, amíg teljesen tönkre nem ment bele, és még azután is. Vannak emberek, akik mintha igényelnék, hogy rosszul bánjanak velük. Igazán szeretnék valami okosat mondani, de nem tudok. Az biztos, hogy ne erőszakoskodj, ne vessz össze a tesóddal, hogy ne vesszen el a lehetőség, hogy később is tudj majd kommunikálni vele, esetleg segíteni neki, amikor itt lesz az ideje... A mi családunkban hasonló helyzetben van pl. az unokanővérem, hosszú évek óta van az elmebeteg pasijával, aki veri és gyakorlatilag rabságban tartja, és hiába próbáltuk annyian és annyiszor lebeszélni róla, csak annyit értünk el, hogy most már szóba sem áll a családdal gyakorlatilag, a pasijához meg ragaszkodik.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!