Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék h meggondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék h meggondolja magát addig?

Figyelt kérdés
Exem 1 hónap múlva vagy hamarabb elköltözik a városból,és én ezt nem szeretném,mert nagyon messzire megy.Nem tudom mit tehetnék h meggondolja magát.Valami ötletre vagy ötletekre lenne szükségem.Csak ne azt írjátok h engedjem el.Meg akarom próbálni.Segítsetek légyszi
2012. júl. 10. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha már amúgy is csak ex, akkor mit akarsz tőle? Hidd el, el fog múlni, és találsz jobbat....
2012. júl. 10. 14:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy utolsó próbát megér,ha nem jön össze elengedem.De nincs ötletem
2012. júl. 10. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Legyél vele őszinte, ha az iránta táplált érzéseiddel nem tudod vissza tartani, akkor ő már tovább lépett és neked is ezt kell tenned. Hajrá!:)
2012. júl. 10. 15:04
 4/7 okoska31 ***** válasza:

menj oda, állj elé, és mond el neki amit gondolsz.

minden mindegy alapon.

persze, ha nincs senkije.

persze készülj fel, hogy az lesz az opció, hogy akkor költözz te is.

2012. júl. 10. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy pasival lakna együtt,és minden áron elakarja érni h oda költözzön hozzá.És vagyunk egy páran akiknek nem tetszik az ötlet.Csak a taktika h pénzért próbálja megszerezni vhogy nem gyere be..És mivel még szeretem az exem meg akarom próbálni hátha meggyőzöm.
2012. júl. 10. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Még akkor sem lenne jogod szabályozni az életét ha együtt lennétek. Szóval igenis engedd el. Én biztos nagyon dühbe gurulnék ha valaki meg akarná tiltani, hogy elköltözzek ha nekem épp ez az álmom.
2012. júl. 10. 18:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem álom,csak menekül a problémák elől...2 nap alatt eldöntötte h ott milyen jó..de ha elengedem közlöm is vele h rám ne számítson ha baj van..
2012. júl. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!