Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van velem? Mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy úgy érzem már nem szeretem annyira a barátomat mint régebben. Kevesebbet is találkozunk, ha találkozunk egy idő után már úgymond "unom magam"... Ha itthon vagyok és elfoglalom magam, nem is nagyon szokott hiányozni. Viszont ha szakításra gondolok, vagy ha egy melankolikusabb számot hallgatok rögtön elkezd hiányozni.

Volt már valaki ilyen helyzetben? Tényleg nem tudom, hogy mi van velem... Segítsegek légyszi!

L/17

2009. júl. 14. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed szereted, de nagyon megszoktad, próbálj meg új dolgokat belevinni a kapcsolatodba. Új programok, vagy akármi mást. Viszont ha már ezt se tartod izgalmasnak és nem vagy boldog.. akkor szerintem Te is tudod a folytatást.
2009. júl. 14. 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez velem is megtörtént. Azt hiszem nem untam magam mellette, de viszont ha nem voltunk együtt, nem hiányzott. Néha tényleg egy-egy melankolikusabb számnál elkezdett hiányozni, vagy ha megéreztem az illatát. Nem tudom, hogy nálatok mi a gond, de nálunk "csupán annyi" volt, hogy a kezdeti fellángolás elmúlt és nem voltam szerelmes belé, viszont lelkileg nagyon kötődtem már hozzá. Sokszor majdnem szakítottunk emiatt és veszekedtünk is szinte mindenen...de a fő ok ez volt, ami megmérgezte a kapcsolatot. Mindemellett nem nyíltunk meg a másiknak és sosem éreztem azt, hogy úgy elfogad, ahogy vagyok. Ha szerelmesek lettünk volna akkor mindezek a gondok eltörpülnek, sőt elő sem jönnek, de sajnos nem szerettünk egymásba. Végül 5 hónapig voltunk együtt és szakítottam vele, mert már többet sírtam, mint kellett volna. Egyáltalán nem is kellene sírni egy kapcsolatban. Max a boldogságtól :)) Szóval ott tartottam, hogy a hét napjából 5 vagy 6 napon legalább egyszer sírtam valami miatt, vele kapcsolatban. Erről sem ő sem én nem tehetünk. Nem lettünk szerelmesek és ez tönkre tette az egészet. Az fáj a legjobban, hogy mint barátot sem "tarthatom" meg, mert a lelki kötődésünk erősebb a barátságnál és így nem működne...:S
2009. júl. 15. 00:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem te beleestél a se veled se nélküled szituációba.

vele se jó de nélküle se,ami valoszínű attol lehet hogy márnemvagy szerelmes belé.Viszont valahol még mindíg szereted.Hátha ezt a kapcsolatot nemtudjátok felrázni,hogy te se und magad,akkor szerintem a szakítás a legjobb.Bár egy próbát megér hátha helyre lehet hozni,de ne várj vele sokat.

2009. júl. 15. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!