Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj velem? Mit kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok minden barátnömnek van pasija lehet az kövér ducibb sovány jo alkat.Én 171 cm magas 60 kg álitolag szép arcu.Kedves barátságos humoros aranyos csajszi vagyok álitolag mégsincs senkim.Egy hosszu kapcsolatom volt mikor szakitotunk azt monta a barátom hogy tul jo voltam hozá..
2011. aug. 3. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet csak válogatós vagy! én is így vagyok nagyon ritkán tetszik meg valaki... és csak ritkán jön össze nekem is hogy a vonzalom kölcsönös...
2011. aug. 3. 21:31
 2/3 A kérdező kommentje:
koszi lehet ha igy van de ez ojan rosz érzés hogy csak nekem nincs barátom.
2011. aug. 3. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ellenkező nembe tartozom 22 éves és detto ugyan ez, azt mondják, hogy nagyon jó humorom van, édes és kedves is vagyok, de ennyi, több nem kell ..
2011. aug. 3. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!