Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a barátomat?

Figyelt kérdés

Mindenki mást mond. Valaki azt ne hadjam békén, valaki azt hogy hadjam akkor fog rájönni hogy igenis kellek neki.

A történet:

Hagytam hogy az exével beszélgessen ert bízta benne. Mikor beszélt ele 2 napig ugyan úgy "szeretett"mint addig a 3 hónapig míg együtt voltunk. Erre 4 napig nem találkoztunk sokat dolgozott, és akkor azt mondta öt jobban szereti. De tudom a csaj nem szereti és csak távkapcsolat lehetne az övüké. Én szeretem. Azóta beszélgettünk és tudom, érzem hogy hiányzom neki, mivel mindig a szobájába van egydül, nincs olyan közeli kapcsolatba a szüleivel. Nem hszem el hogy nem hiányzik neki a csacsogásom. Ez már 1 hete. Anyu felhívta mintha nem tudta volna hogy szakítottunk (persze tudta). És elmondta neki hogy vége. Anyu megkérdzete végleg? Azt válaszolta hogy gondolkodik még. De ezt nekem hgy gondolkodik sose mondta.Van esélyem?

2009. júl. 14. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van esélyed, és ne hagyd veszni.

Probáld elhivni bulizni kikapcsolodni, és ha érez még valamit akkor ugy is jön az majd magától.

Mindenesetre ha kifogásokat talál és nem akar elmenni akkor ne nyomulj rá mert abbol viszont baj lehet.

Sok sikert!

2009. júl. 14. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha egyértelműen kijelentette h az exét jobban szereti, akkor nemérdemes hozzá visszamenned. sztem azvan itt, h őt jobban szereti, de ő is tudja h csak távkapcsolat, és az nemlenne olyan jó, helyette viszont ittvagy te, aki legalább közel van, igaz h nemszeret annyira, de azért aranyos vagy, meg kedves, stb. sztem csak erről lehet szó. énezt nem viselném el, és eszem ágában sem lenne visszamenni hozzá.
2009. júl. 14. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe nem mennék utánna,főleg azok után hogy kijelentette hogy az exét jobban szereti.Én nemfutnék utánna büszkeségből sem,bár tudom hogy nehéz.
2009. júl. 15. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd békén, hagy gondolkodjon. Felesleges futnod utána, hiszen szeretni nem szeret, akkor nem hagyott volna ott. Biztos érez vmit irántad, de az nem szerelem. Így ha zaklatnéd, csak mégjobban elijesztenéd magadtól. A legjobb amit tehetsz, az h vársz. Nehéz lesz, de nincs más választásod.
2009. júl. 17. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
miért nem hagyod hogy ő lépjen?
2009. júl. 17. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!