Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés
20 körüli, nem dugni, bulizni szeretne, kiélni magát, hanem egy társat szeretne akivel egyszerre lennének barátok is. Akit érdekel a lányok lelke hátsó szándék nélkül. Nem csak azért kellene neki barátnő, hogy legyen hanem szeretne egy szereteten alapuló igazi szerelmet megélni és később egymás életének részévé válnának.
2012. júl. 21. 06:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ez így nagyjából rám illene, de azért egy kis bulizásra meg dugásra csak igényt tartanék

20/F

2012. júl. 21. 10:25
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Miért egy unalmas buz't keresel?

Egy kapcsolatban kell a szex és kellenek a közös élmények (pl. buli).

Nem hátsó szándék az, hogy szeretkezni akarok a barátnőmmel! Nagyon is első! De ez nem azt jelenti, hogy a kapcsolatunk felületes és csak erről szól.

2012. júl. 21. 10:30
 13/16 anonim ***** válasza:

12-es, szerintem a kérdező sehol sem írta, hogy nem kell neki szex, csak azt, hogy az illető pasinak ne az legyen a célja, hogy megdugja. A szeretkezés meg dugás között hatalmas különbség van, közös élmény meg rengeteg dolog lehet. Remélem nem gondolod komolyan, hogy aki nem bulizik az már unalmas.

Én ilyen vagyok, de nem jövök össze akárkivel.

2012. júl. 21. 11:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Minden napra jut egy ilyen kérdés?

Nem, nem létezik, csak legenda, mint a nagy láb meg a Loch Ness-i szörny. A valóságban minden férfi egy szexőrült partiállat, akinek csak arra kellenek a nők, hogy jól megdugják őket, aztán otthagyják a francba.

Komolyra fordítva a szót, még jó hogy vannak ilyenek, csak ahogy előttem páran írták, külsőre nem biztos, hogy az eseteid. De ha mákod van, kifoghatsz jóképű hapsit is, aki megfelel a feltételeknek, csak az ritkább.

19/F

2012. júl. 21. 11:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Persze hogy léteznek. De ezek a pasik nem kellenek a nőknek.

Az meg a másik, hogy ezek a pasik 30 évesen rájönnek, hogy nem éltek eleget, és akkor belecsapnak a lecsóba...

2012. júl. 21. 13:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy párkapcsolat része a szex, nem írtam, hogy nem akarnám, de persze csak azzal akit szeretek.
2012. júl. 21. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!