Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Két férfi közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Két férfi közül választani?

Figyelt kérdés
Már együtt élek a párommal lassan 1 és fél éve.De mielött még össze jöttünk volna az elsö 2-3 hónapban találkozgattam egy másik férfivel is de úgy döntöttem,hogy a mostani páromat válsztom,mert nagyon vicces,laza volt.Másik férfi egy kicsit nagyképü,nem túl vicces volt.De ez alatt az idö alatt a másik férfi hiányzott és sokat gondoltam rá.Próbáltam hívni is de megváltoztatta a számát.Nem tudom,hogy miért!?És most pár napja írt sms-t,hogy mi van velem és,hogy látni akar.Nem tudtam vissza fogni magam vissza hívtam.Mondta,hogy gondolkozzak a randin és hívjam vissza.Most mi tévö legyek???A párom nem tud semmiröl.Szeretem öt nagyon,de a másik férfihez is vonzódom.Tudtok tanácsot adni?!

2012. júl. 19. 23:16
1 2
 1/12 AvernusTriad ***** válasza:
60%

Egyszerű: a jelenlegi párodat szereted és vele akarsz maradni?

Ha igen a válasz, ne fűzd túl szorosra a szálakat a fickóval.

Ha nem, akkor mit keresel mellette?

2012. júl. 19. 23:20
 2/12 anonim ***** válasza:
minek komplikalod az eletedet te is?
2012. júl. 19. 23:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Egy 1 és fél éves kapcsolatot nemhiszem, hogy megkéne szakítani egy 3. félért...

De végülis neked kell eldöntened, hogy számodra melyik férfi a fontosabb melyikkel tudnál leélni 1 életet...

2012. júl. 19. 23:21
 4/12 dev dam ***** válasza:
Legyen két pasid és egyszerre szeretkezz velük.
2012. júl. 19. 23:31
 5/12 dev dam ***** válasza:
0%
nekem is 2csajom van .
2012. júl. 19. 23:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Hallottál már arról hogy 2 szék közül a padalá??

Amúgy nem értem az egész logikát. Választottál... És most nem számít az akit választottál?? Ez az egyik legnagyobb szemétség amúgy amit művelsz.

2012. júl. 20. 02:36
 7/12 anonim ***** válasza:

és milyen a kapcsolatod azzal akivel együtt vagy?

nem lehet,hogy csak unatkozol és valami izgalmat akarsz?

szereted a mostani párod?

amugy én is ilyen vagyok.mindig az kell aki nincs.mert mi lett volna ha?? vele jössz össze.

2012. júl. 20. 13:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Jól megvagyok a mostani párommal és nem tudnám elképzelni az életet nélküle.De lehet,hogy igazad van és csak kalandot keresek....!?
2012. júl. 20. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
13:46 os vagyok. Ha szereted a párod inkább ne találkozz vele szerintem,mert valószínű,hogy megbánnád. Nem hiába választottad annó őt. 25 L
2012. júl. 20. 14:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Igazad lehet.Köszönöm 20/l
2012. júl. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!