Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért problémázik annyi fiatal srác hogy nem találnak barátnőt? Itt a válasz (? )
Utána néztem ennek hiszen a statisztikák szerint több a nő mint a férfi mégis sokan nyűglődnek itt.
Nos mélyebben bele bonyolódtam ebbe a dologba és kiderült hogy azért több a nő Magyarországon mert a férfiak korábban halnak és sokkal több özvegy öregasszony marad.
De a most kb 20 éves korosztály közül 4x több a fiú mint a lány. Ez azt jelenti hogy 3 fiúnak nem jut barátnő hisz általában egykorú vagy fiatalabb lányokra hajtanak.
-Nade mivel kevesebb a férfi arány 40-50 éves korig ezzel csak az idősebb fószerok járnak jól.
Csakhogy mivel rosz az arány így még a számításokból kifelejtettük ám azt a tényezőt hogy a 30-35 évesek is nő nélkül maradnak még és ők is a fiatalabb korosztályból válogatnak. És mivel már saját felépített karierrel életet élnek lássuk be nagy sikerarányuk van a lányok terén. Gondolom nem ritkán láttok 18 éves lányt 32 éves pasival.
Szóval így még rosszabb az egy főre jutó fiú lány arány a 20 as éveit töltő fiataloknak. Azaz durván olyan 9-10 fiú jut egy lányra.
És ha belegondolunk vannak olyan városok ahol lehet még rosszabb az arány és egy másikba talán kicsivel jobb. Szóval az is szerencse kérdése melyikbe laksz.
Bár szerintem ebbe belegondolni is rossz. 10 férfinél kell jobbnak lenned hogy barátnőd akadjon. És akkor még nincs benne hogy szép is az a lány.
De hogy érzékeltessem az arányt egy dühödt focicsapat fordul ellened. 10x több az esélye hogy jobb akad nálad 10x több az esélye hogy lelép a barátnőd és 10 x vonzóbb sikeresebb szebb embernek kell lenned ahhoz hogy barátnőt szerezz és 10xnagyobb szerencse kell.
Ezért van szerintem annyi bekattant ember, mert ez valahogy nem normális dolog.
Nem tudom ti hol éltek ,de nem itt annyi bizonyos.
Járjatok akkor 3x éves öregasszonyokkal 20 évesen.
Igaz azok is benne vannak még a többségi statisztikába mert 40-évtől több a nő arány.
Amúgy meg akkora baromságokat írtatok hogy a fejem fogom.
Több fiú hal meg fiatalkorában genetika miatt meg hasonlók.. Szerintem több 40-50 éves férfi hal meg infarktusba tulhajszolás következtében mint amennyi születik. Énszerintem sokkal kevesebb a lány ,nekem hiába magyaráztok. Hát látom!
Ácsi gyerekek! Itt vannak a tények:
1. Több fiú születik
2. Több fiú hal meg genetikai betegségekben, csecsemőkorban, gyerekkorban- ez igaz! Viszont nem annyival több, hogy serdülőkorra kevesebb legyen belőlük. Ennyire azért nem gyengék. :)
3. Itt jön a kérdező igazsága: bizony, kb. 40 éves korig több a férfi, ott fordul át az arány! Kb. 40 felett lesz több nő, aztán egyre több és több.
4. Ne abból induljatok már ki, hogy a faluban az óvó néni mit mondott! :) Jesszus! :D
Egyéni példa lehet, hogy nem ebben a témában!
Ettől függetlenül, indoknak nem jó, amit a kérdező leírt.
Főleg azért nem, mert sok csaj már "több" fiút is tart (részletekbe ne menjünk bele).
Ez nem lesz szép, kommentet nem is kérek, nem ismerem, csak hallottam róla:
Egy fiú eljegyezte, mert nem bírta a csaj levakarni, és a srác úgy belebetegedett a szakításba, hogy már érzelmileg zsarolta. Hát a lány belement.
Szóval: van egy vőlegénye. Viszont nem egy településen laknak.
A vőlegény mellett rendszerint van egy 2. barátja, akivel megy ide-oda (csóró fiú, csak amolyan "haver", de azért a fiúja!), viszont a srác az ágyban nem tudja kielégíteni.
Ezért a vőlegény és 2. srác mellett rendszerint cserélgeti-párhuzamosan "futtatja" az egyetemről megismert fiúit, olyan havonta cserélődnek, de van, hogy többel is találkozgat.
Most nem kell a szöveg, sok csaj csinálja ezt, csak arra írom, hogy manapság még ez sem ritka!
És még sem jut minden fiúnak, még ennyi sem! Hogy 2. vagy sokadik legyen egy lánynál.
17:13
Így van. Ráadásul, amíg megírnak egy statisztikát, addig a köztes idő alatt maga a mért eredmény is deformálódik nem is keveset.
Egyedül te írsz orbitális hülyeségeket, kedves kérdező. Kaptál már konkrét, valós adatokat is amik egyértelműen cáfolnak. Az, hogy te ezeket nem tudod értelmezni, az persze már más kérdés. Leírom még egyszer, hátha most átmegy: nincs négyszeres férfitöbblet! Amíg ti ezen az oldalon siránkoztok, addig mi meg sorra szedjük fel a csajokat.
Egyébként elárulok egy titkot, a csajok semmit nem kerülnek jobban mint a veszteseket. Te pedig már rég elfogadtad hogy az vagy, csak a feloldozást keresed a statisztikákban. Csajozni nagyon könnyű, huszonévesen meg pláne, ha te nem tudsz, az (ismételten mondom) a te hibád. És ezen csak te tudsz változtatni, már ha akarsz...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!