Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik volt a legdurvább mód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt a legdurvább mód ahogy valaki dobott?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Pofon vágott, aztán azt mondta, hogy vége. :D pedig nem csináltam semmit.

17/F

2009. júl. 14. 22:22
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
hm...kb 5 éve összejöttem egy sráccal,2 hétig jártunk (ő messze lakott tőlem vidéken)járt fel petsre hozzám vagy 4x taliztunk...tök jó volt minden,elvoltunk.aztán egyszer csak eltűnt...az smsemre nem válaszolt,nem is hívott...elég ciki volt utána másfél évig szenvedtem miatta
2009. júl. 14. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

22:22 "nem csináltam semmit"

Éhet pont az volt a baj:D

2009. júl. 14. 22:48
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
Msn-en nekem is sikerült megkapni. Meg egyszer én szakítottam sms-ben :D. De megérdemelte a srác.
2009. júl. 14. 22:58
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
fogadás, de az sms a legidegesítőbb.... nagyon szmélytelen és ok nélkülinek tűnik
2009. júl. 15. 01:45
 16/18 anonim ***** válasza:

velem meg szórakozott csak a pasi, aztán utolsó nap nem ölelt meg, se puszi, se csók sesemmi érintés. ez fura volt. Kötekedett, vitázott, kritizált, veszekedtünk. Hazamentem, és eldöntöttem, h többet nem fogom keresni. 5 napig ő sem hívott...aztán felhívott, hogy mi van velem,miért nem jövök? Én meg telefonban szakítottam vele.

Direkt már bunkózott velem utolsó napon, csak jellentetelen és gyáva szakítani (ő így szakított), de a végső szót én mondtam ki.

2009. júl. 15. 12:47
 17/18 anonim ***** válasza:

A legdurvább: másfél hónap után (miután mindenfajta első szexuális élményemet vele éltem át) a húgán keresztül üzente hogy szálljak már le róla

Igaz miután megtörtént minden - sexre gondolok, azt azért elárulta, hogy még nem igazán szerelmes belém (erre csak sex után lehet rájönni...) és utána ritkultak a találkozások, majd jött az üzenet

2009. júl. 15. 14:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Elutazott és délután még beszéltünk mikor jön haza.Kimentem elé, ekkor közölte az utca közepén hogy 5 év után nem kellek.Meg se engedte hogy lemenjek hozzá pedig náluk laktam, hazamentem,nem értettem semmit.Azt mondta nincs harmadik, közben már tőle jött,két napot töltöttek együtt.Másnap mehettem el a cuccaimért miközben ő már az utódommal beszélgetett telefonon a fülem hallatára...

Közölt hogy maradjunk barátok,míg szünetelt a nőivel velem mozizgatott,vásárolgatott.

Mindennek több éve de az fáj a legjobban hogy soha egyetlen szóval nem említette hogy nem szere,és soha többé nem akarta újrakezdeni.

2009. júl. 16. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!